5 крутих українських продуктів на основі Штучного Інтелекту

Вітання усім, хто цікавиться новинами світу Штучного Інтелекту (ШІ)! 👋

В YouScan ми віримо, що за розумними технологіями майбутнє. Ба більше, для багатьох людей ШІ вже став частиною сьогодення.

ChatGPT вже використовують для приготування вечері, написання коду, складання контент-плану, генерування відповідей у необхідному tone of voice та багато іншого. По всьому світу за останні 12 місяців термін “Artificial Intelligence” став справжнім трендом після випуску цього генеративного чат-бота. 👇

Тому сьогодні наші соцмережі переповнені лайфхаками та цікавими фактами про використання інструментів на базі ШІ. Пишаємося, що такі продукти створюються і в Україні, і запрошуємо разом з нами досліджувати топові українські ШІ-інструменти та обирати собі найефективніших AI-помічників. 🚀

1. YouScan 😉

YouScan є платформою для моніторингу й аналітики даних з соціальних медіа на основі ШІ. Наш продукт допоможе вам відстежувати позитивні та негативні згадки вашого бренду (і конкурентів), знаходити інфлюенсерів і прихильників бренду, а також відстежувати нові тренди в соцмережах.

Однією з особливостей YouScan є автоматизований аналіз не лише текстів, а й картинок, які люди викладають в соцмережі. Завдяки Візуальним Інсайтам набагато легше і цікавіше аналізувати, наприклад, ситуації споживання брендів і продуктів.

Лише погляньте на фото милих песиків, які смакують збитими вершками у стаканчиках Starbucks. 🍦

Функціонал Аналіз Аудиторії у кілька кліків допоможе вам знайти лідерів думок для колаборації, досліджувати демографічні дані й інтереси цільової аудиторії.

А ще ми маємо супер новинку у своєму арсеналі!

Нещодавно ми випустили Insights Copilot – першого в індустрії ШІ-асистента з моніторингу соціальних медіа на основі ChatGPT. ШІ-помічник в рази пришвидшує роботу з даними: за декілька хвилин аналізує велику кількість соцмедіа згадувань і видає круті інсайти, на які раніше витрачалися години ручної обробки даних.

Запитайте Insights Copilot про що завгодно будь-якою з 95 мов, які підтримуються GPT. Ми впевнені, його відповіді вас приємно здивують!

Ви ще памʼятаєте нещодавню драму соцмереж, коли Ілон Маск перетворив Twitter в “Х”?

Так от, Insights Copilot допоміг нам зʼясувати, що зникнення Блакитного Птаха – легендарного символу Twitter, спричинило справжню трагедію в соцмедіа. Багато користувачів відчували ностальгію й обурення, адже цей логотип був не просто знаком, а частиною ідентичності бренду Twitter. 

Це всього один з прикладів того, як ви можете використовувати Insights Copilot. Хочете запитати його про що завгодно, щоб швидко знайти інсайти в дискусіях, що точаться в соцмережах? Тоді чекаємо вас на безкоштовне Демо.

2. Grammarly

Завдяки Grammarly граматичні помилки, пунктуаційні та стилістичні “пастки” виглядають вже не такими страшними. Grammarly є розумним асистентом, що підлаштовується під стиль письма, навчає писати чітко, зрозуміло та переконливо.

Grammarly дбає не лише про коми та крапки. Він також підкаже синоніми, щоб текст був яскравішим, та навіть перевірить тон, щоб ви могли впевнено спілкуватися з будь-ким!

Ще більше крутих можливостей від генеративного ШІ Grammarly:

  • Задайте контекст, а асистент перетворить його в готовий текст;
  • Налаштуйте потрібний тон, настрій, рівень формалізованості;
  • Швидко відповідайте на електронні листи за допомогою контекстно-специфічних підказок.

З таким персональним ШІ-асистентом професійне (і не тільки) письмо перетворюється у цікаву гру! 

3. ZibraAI

🚀 ZibraAI – українська deep-tech компанія, що розробляє екосистему інструментів на основі ШІ для створення віртуального контенту. Продукт компанії є дійсно революційним у сфері геймінгу.

Наприклад, Zibra Liquids – вражає своїми унікальними можливостями та продуктивністю. Це легкий у використанні інструмент для симуляції рідин, що підходить для будь-якої платформи.

ZibraAI забезпечує новий рівень реалістичності візуальних ефектів і прискорює процес розробки. Тож, створення віртуального контенту стає таким же захоплюючим процесом, як і проходження вашої улюбленої гри.

Далі поговоримо про скарб у сфері продуктів для автоматизації продажів.

4. Reply

🤝 Reply.io – це перша платформа для залучення клієнтів на основі ШІ, яка допомагає командам SDR знаходити нових клієнтів через різні канали та зберігати при цьому персональний підхід.

Reply.io має власну базу даних з понад 140 мільйонами контактів! Завдяки цьому, фахівці значно швидше можуть працювати зі списками потенційних клієнтів і бронювати дзвінки.

🤖Компанія випустила Jason AI – розумного асистента на основі ChatGPT. Помічник має здатність відповідати на базові запити клієнтів, надавати додаткову інформацію, переадресовувати повідомлення та бронювати зустрічі у календарі.

Схоже, що асистент від Reply.io дійсно покликаний зробити роботу SDR-команди ефективнішою!

5. Respeecher

🎙 Respeecher – унікальний продукт у галузі клонування голосу на основі Штучного Інтелекту. Ця технологія дарує можливість говорити одній людині голосом іншої завдяки алгоритмам обробки цифрового сигналу та методам генеративного моделювання.

Технологія передає усі нюанси та емоції людського мовлення так, що клонований голос майже не відрізнити від оригіналу і він не звучить як робот. Respeecher співпрацює з голлівудськими кіностудіями, розробниками відеоігор і великими корпораціями, забезпечуючи високий рівень конфіденційності.

Чи дивились ви “Мандалорця”? Уявляєте, саме цю технологію використовували для цього серіалу, щоб клонувати голос молодого Люка Скайвокера (персонаж всесвіту Зоряних війн). Вау!

6. Насправді, крутих ШІ-продуктів в Україні більше 🤗

Нещодавно Міністерство цифрової трансформації з партнерами презентували Incredible Tech – каталог із 95 перспективних українських ІТ-компаній та 22 найбільш конкурентоздатних ІТ-продуктів. Сподіваємося, цей список продемонструє світу справжню якість та інноваційність української ІТ-сфери.


Поділіться у коментарях, чи мали ви нагоду працювати з інструментами, згаданими у статті? А які ще продукти додали б до цього списку? 


2939