5 прихованих фішок Монобанку

У Моно є корисні функції, про які не всі знають. Наприклад, можна грати ігри, зробити подарунковий переказ, встановити режимі «Інкогніто» і ділити гроші між учасниками за спільне замовлення.

Розробники вирішили не навантажувати додаток зайвим і залишили тільки необхідне, щоб клієнти не заплутались.

Ось які у Моно є лайфхаки, і де їх знайти. 

Split Bill

Наприклад, ви з друзями зробити одне на всіх замовлення в ресторані. Раніше оплачували готівкою, але це незручно, оскільки не в усіх були потрібні купюри. Доводилось позичати, а потім віддавати.

За допомогою функції Split Bill можна поділити оплату на рівні частини між всіма учасниками. Потрібно лише, щоб у людей була картка Монобанк і гроші на балансі.

Скористатись можна в кафе, ресторанах, кінотеатрах або таксі. В інших категоріях, наприклад магазинах, аптеках або книгарнях функції немає, але там вона і непотрібна.

Ось як це зробити:

  • Один із учасників повинен розрахуватись за всіх.
  • Дальше відкрийте виписку, виберіть «Спільну оплату» і введіть суму.
  • Виберіть осіб з телефонної книжки або введіть реквізити їхніх карток і надішліть їм запит.
  • Кожен повинен його підтвердити.
  • Таким чином учаснику, який все оплатив, повернуть кошти за винятком його частки.

Shake to pay

Якщо відкрити додаток і потрясти телефоном, то розпочнеться пошук розміщених в зоні видимості об’єктів на відстані 30-50 метрів. Але для цього потрібно включити GPS.

Якщо інший клієнт зробить те саме, то на екрані появиться знайдений об’єкт. Залишиться тільки натиснути на нього і можна відправляти гроші.

Функція пригодиться при переказі коштів з картки на картку. Непотрібно вводити 16-ти значний номер.

Подарунковий переказ 

У Монобанку можна оригінально привітати друзів, родичів або другу половинку зі святом, наприклад днем народження, 8 березня чи Новим Роком. Це пригодиться, якщо ви знаходитись на відстані одне від одного і немає можливості приїхати.

Можна зробити переказ у вигляді подарунку. Для цього натисніть на іконку призу — вона є в графі коментаря з правої сторони. Виберіть один із трьох варіантів візерунку.

Особа відкриє виписку і її екран телефону буде засипаний прикрасами.

Режим «Інкогніто»

За допомогою цієї функції можна приховати баланс грошей на картці і у виписках. Замість цифр ви побачите синьо-жовтий прапор України.

Це пригодиться, якщо ви хочете користуватись застосунком у громадських місцях. Так інші особи не побачать, скільки у вас коштів.

Що його включити, натисніть 2 рази на баланс, що розміщений на головному екрані. Відключити можна так само. 

Секретні ігри 

«Ракета». Якщо на головному екрані потягнути виписку вниз, то вверх полетить Ракета. Клацніть один раз на неї і через 3 секунди запуститься гра.

В грі потрібно переміщатись вліво та вправо, щоб збирати оранжевих котів. За це вам будуть нараховувати очки, які відображаються у правому верхньому куті. Коли наберете 100 очок, то отримаєте нагороду.

Зверху будуть падати червоні гулі. Маленькі летять швидше, а великі помалу. Від гуль потрібно втікати, переміщуючись вліво та вправо. Коли хоча би одна гуля впаде на ракету, то гра на цьому завершиться і ви програєте.

«Кіт-Сосиска». У розділі «Накопичення» потрібно відкрити будь-яку банку. Дальше натисніть на неї і потримайте декілька секунд. Появиться пес «Патрон» з міною і через 3 секунди запуститься гра.

В грі потрібно керувати собакою — збирати міни, які є круглої форми, зеленого кольору з червоною точкою посередині. За це вам будуть нараховувати очки, які відображаються у правому верхньому куті. За 100 очок, як і в попередній грі, буде нагорода.

Перешкодою є змія, яка несподівано появляється в різних місцях. Її потрібно уникати. Коли стукнетесь об змію то програєте. 

Автор: Микола Вачевський



278