Apple Watch вриваються у життя креативників: розумні годинники на стилі

Епл Вотчі — це не просто розумний годинник з додатковими функціями. Це повноцінний девайс, який підтримує функції смартфона, спортивного трекера, програвача. Він допомагає завжди залишатися на зв’язку та «ловити» творчі ідеї, коли під рукою немає ні нотатника, ні телефона.

На диктофон можна наговорювати сценарії чи ідеї для брейн-штормів, а у замітки — записувати інформацію, яка може загубитися. Пам’яті вистачає на безліч корисних програм, серед яких поштові клієнти, мультитаймери, валютні конвертери, застосунки для прослуховування подкастів, трекери звичок, софт для розпізнавання музики. Загалом, усе що потрібно креативнику, щоб тримати руку на пульсі.

Завдяки іміджу Apple Watch чудово вписуються як у розслаблений хіпстерський стиль, так і у стриманий офісний. Для тих, хто працює у різних форматах (офіс, дистанційка, онлайн) — ідеально.

Зручну посадку забезпечує фірмовий ремінець з базової комплектації. Він приємний до тіла і легко регулюється, тому годинник майже не відчувається на руці (навіть масивний Ультра).

Щоб годинник краще поєднувався з повсякденними образами, можна придбати декілька браслетів на зміну. Варіантів безліч — на будь-який смак. Можна підібрати мінімалістичний повсякденний або яскравий — для особливих випадків. Під час вибору доцільно орієнтуватися на 5 характеристик.

Бренд

Не лише Apple виготовляє ремінці для Apple Watch. Інші виробники також пропонують цікаві рішення для поціновувачів стильних і актуальних аксесуарів. Браслети стороннього походження здебільшого коштують дешевше, ніж оригінальні. Маловідомі китайські фірми пропонують ультрабюджетні моделі, які не довговічні. Тож краще віддавати перевагу продукції перевірених марок:

  • UAG — баланс ціни та якості.
  • Spigen — надійність, яка перевіряється часом.

Тип

За призначенням виділяють універсальні браслети та спеціальні. Перші — підходять для різних версій Apple Watch, а другі — лише для однієї. Обидва різновиди мають недоліки й переваги.

  • Універсальні купувати вигідніше, особливо, якщо в арсеналі є декілька Еплівських годинників різних поколінь.
  • Спеціальні більш ергономічні, краще прилягають до зап’ястя, бо за шириною підлаштовані під габарити конкретного пристрою.

Обхват руки

Зазвичай у характеристиках ремінця вказаний діапазон розмірів, наприклад, від 130 до 180 мм. Якщо ж обхват виходить за ці рамки, знадобиться довший або коротший варіант. Дізнатися, скільки міліметрів потрібно, дуже просто. Достатньо зняти мірки за допомогою сантиметрової стрічки або нитки та лінійки.

Матеріал

Виробники сміливо експериментують з матеріалами, щоб задовольнити потреби найвибагливіших креативників. На заводах Apple для створення ремінців використовують силікон, нейлон, Fine Woven, нержавіючу сталь, трикотажне полотно, гуму. Також у продажі доступні браслети з дорогоцінних металів, натуральної та штучної шкіри, плюшу та інших тканин.

Тип застібки

Існують ремінці зовсім без застібки — монолітні. Вони добре тягнуться і сідають на будь-яку руку. Моделі на липучках — за прикладом спортивного одягу та взуття. Їх краще не мочити, бо можуть втратити свої властивості. На магнітах — легко застібаються, але можуть злітати, якщо активно рухатися. На кліпсі або з пряжкою тримаються ідеально, не бояться різких ривків та махів.

Дизайн

Креативники полюбляють усе незвичайне, тому саме для них створені екстраординарні моделі ремінців:

  • У вигляді гумки для волосся — м’якенькі та еластичні, адаптуються під будь-яку руку. Мінус — швидко забруднюються. Плюс — приковують погляди.
  • Як стропи — дві мотузки, з’єднані надійною застібкою. Оригінально і дуже зручно, бо рука дихає.
  • З вбудованою камерою — раптом терміново потрібно буде щось відзняти по роботі.

Чому Apple Watch — незамінний помічник креаторів?

Годинники Епл стають частиною повсякденного життя креативників, оскільки:

  • допомагають виконувати робочі завдання швидко навіть за несприятливих умов;
  • розважають у вільний час;
  • органічно доповнюють стильні аутфіти, слугують акцентною деталлю в трендових образах;
  • дозволяють залишатися на зв’язку (особливо — моделі зі стільниковим модулем).

Креативити з Вотчами — суцільне задоволення. Вони завжди заодно зі своїм власником. 


Промо. Зображення: Luke Chesser на Unsplash

780