Автоматичний трекінг часу прийняття лідів в роботу менеджерами з продажу нерухомості | G-PLUS CRM

Ця документація призначена для користувачів системи G-PLUS CRM, які цікавляться фоновим RPA та функціоналом автоматичного трекінгу часу в роботі з лідами. Фоновий RPA (реєстрація та трекінг часу) – це важлива функція, що надає оперативну інформацію про час обробки лідів менеджерами з продажу нерухомості.

Огляд функціоналу автоматичного трекінгу часу

Функціонал автоматичного трекінгу часу дозволяє реєструвати час прийняття звернень Лідів менеджером з продажу нерухомості в роботу. Точний час реєстрації ліда в системі і час його прийому на обробку фіксуються автоматично. У демонстраційному випадку видно, що час відгуку триває чотири хвилини.

Важливість автоматичного трекінгу часу

Час відгуку менеджера на заявку – важливий бізнес-показник, який дозволяє приймати управлінські рішення та покращувати сервіс в обробці лідів. Цей показник також доступний в галузевій звітності, що дозволяє детально аналізувати час реакції кожного менеджера.

Реєстрація та аналіз аномалій

Функціонал RPA реєструвати аномалії, такі як ліди без завдань чи нотаток, або ті, які були прийняті в один і той же час. Автоматизація цих процесів сприяє покращенню бізнес-процесів та підтримує цифрового співробітника в фоновому режимі виконання протокольних завдань.

Інтеграція з CRM системою

Функціонал RPA вбудовано в архітектуру CRM-системи для будівництва G-PLUS CRM, що дозволяє користувачам здійснювати реєстрацію історії змін, трекінг часу та реєстрацію аномалій без будь-яких додаткових налаштувань.

Заключення

Функціонал автоматичного трекінгу часу та фоновий RPA в системі G-PLUS CRM допомагають учасникам бізнесу ефективно відстежувати та аналізувати час обробки лідів, спрощуючи процес управління та покращуючи якість обслуговування клієнтів. Рекомендуємо також переглянути відео “Галузевий звіт забудовнику з обробки лідів” для більш детального розуміння функціоналу. Слідкуйте за оновленнями та використовуйте систему G-PLUS CRM для автоматизації та покращення бізнесу.

299