Бажаєш стати фахівцем у медійній рекламі? Реєструйся на програму Digital Lift від Promodo

Цього разу безоплатний курс буде присвячено навчанню з медійної реклами. Набір відкрито у Києві. Заявки приймаються до 9 квітня. Щоб взяти участь — достатньо заповнити анкету. Навчання буде проходити онлайн, проте на захист дипломної роботи покличемо до нашого офісу.

Про програму

Digital Lift — це навчальний проєкт Promodo Academy, метою якого є пошук вмотивованих студентів, які бажають зробити перші кроки у диджиталі.

Програма зʼявилася у 2021. З того часу ми провели 6 потоків безплатних курсів за трьома напрямками: PPC, Mobile&ASO та Retention-маркетинг. Курси навчання успішно пройшли та отримали сертифікати 89 студентів, 21 з них після навчання стали частиною команди Promodo.

Digital Lift — це історія про 100% працевлаштування для дійсно вмотивованих людей, які хочуть ввійти та почати розвиватись у сфері диджиталу», — Валерія Любовецька, Recruitment Team Lead Promodo

Умови навчання

Просто послухати курс та отримати сертифікат — це історія не про Digital Lift. Серйозність намірів та вмотивованість є запорукою успіху учня. Попри те, що курс проходить онлайн, відвідування 2-годинних лекцій протягом 5 тижнів буде обов'язковим, як і виконання практичних домашніх завдань. 

Наступні кроки після заповнення анкети

Якщо стався метч — ви отримаєте запрошення на співбесіду, якщо ні — лист з відмовою на пошту.

Диджитал-маркетинг завжди був мінливою та вкрай динамічною сферою, а враховуючи ситуацію в Україні та тимчасову міграцію спеціалістів за кордон, відзначається просто колосальна нестача професійних кадрів. Зараз, мені здається, найбільш вдалий момент, щоб зайти в професію», — Євгенія Петрук, Директорка з персоналу агенції Promodо.

Програма Digital Lift не є регулярним курсом та не має чіткої періодичності. До початку оголошення нового набору проходить доволі клопітка робота з вивчення ринку та підготовки насиченої практичної програми. Не хочете пропустити оголошення про новий набір на безоплатне навчання — слідкуйте за новинами в телеграм-каналі Promodo

1078