Брендбук

🤔 Ти коли-небудь стикався з проблемою створення послідовного #брендингу для свого бізнесу? Можливо, твій логотип має інакший вигляд на сайті, ніж на візитних картках, рекламні матеріали не схожі на продукцію компанії, а фірмовий стиль більше скидається на солянку зі шрифтів, кольорів і елементів. Усе це зводиться до відсутності маленької дрібнички під назвою #брендбук.

📕 Візуальний образ бренду визначається і передається в документі, який і називається брендбук. Саме він є затвердженим рішенням і компромісом у реалізації айдентики та фірмового стилю компанії.

📑 Здавалося б, та кому потрібен цей файл з варіантами логотипу, шрифтами та іншими дрібницями на які ніхто не звертає уваги? Відповідь проста, в першу чергу, вашим дизайнерам і підрядникам.

🧭 Брендбук буде навігаційним інструментом, подібно до компаса. Без нього дизайнери приречені безцільно блукати у світі брендингу, не знаючи, що робити далі. Брендбук забезпечує однаковість рекламних зусиль. Він гарантує, що #логотип у всіх дизайнерів (навіть розумників) від графічного до продуктового буде використаний в одній стилістиці та за виразно заданими раніше правилами.

😱І це дійсно працює! Структурована інформація в брендбуці дозволяє дизайнерам швидше розібратися з основними патернами візуальної комунікації бренду. А як ми пам'ятаємо час - гроші!

📍Не відмахуйтеся від важливості створення брендбуку. Адже брендбук - корисний інструмент для економії часу, грошей і нервів у всіх хто працює з візуальною складовою компанії.

👉 Якщо тобі потрібен професійний і якісний брендбук для бізнесу, зверніться до нашої команди #gorgonastudio. Ми допоможемо створити єдиний образ, що запам'ятовується. Не прогав можливість поліпшити візуальне представлення своєї компанії!

146