Чи варто звертатися до копірайтера в епоху нейромереж?

🏎Зараз світ летить швидше, ніж буліт "Формули-1", і в багатьох виникає питання, чи потрібні ще копірайтери, адже вже є АІ. Хоча мовні моделі АІ, як-от ChatGPT, можуть генерувати текст, їм не вистачає творчого чуття та емоційного інтелекту, якими володіє людина-копірайтер. Як казав головний герой фільму "Я - робот": "Хіба може робот написати симфонію?"

📊Копірайтинг передбачає щось більше, ніж просто нанизування слів. Необхідно зрозуміти цільову аудиторію, розробити чіткий голос бренду і передати переконливу історію. Хоча мовні моделі АІ можуть генерувати граматично правильні речення, вони не можуть зрівнятися з творчим потенціалом і уявою людини.

🧑‍💻Живой копірайтер, як і раніше, необхідний для створення високоякісного контенту для ефективного #маркетингу. Хоча ChatGPT може допомогти з генеруванням ідей і заповненням прогалин, копірайтер може додати людський контакт і гарантувати, що контент знайде відгук у аудиторії. Тому, незважаючи на швидкий прогрес технологій штучного інтелекту, потреба в #копірайтерові залишається. Хоча Штучний Інтелект може бути вражаючим у генерації тексту, він пише неактуальну або застарілу інформацію. Це відбувається тому, що АІ заснований на навчальних даних, які можуть бути обмеженими або застарілими.

🖼АІ ще не продемонстрував здатність писати виняткові #маркетингові, експертні або емоційні тексти, але МИ, ми володіємо необхідними навичками та досвідом! Тож звертайтеся до нас у #gorgonastudio і ми напишемо вам круті тексти.

752