Customer support та трошки романтики: досвід infocus.assist

День Святого Валентина — це не лише про шоколад, квіти та листівки. Адже саме в цей день ми відзначаємо кохання в усіх його проявах. Вже відчуваєте цю атмосферу? Так-так, кохання витає в повітрі… і навіть у чаті служби підтримки!

І ми в infocus.assist знаємо про це не із чуток! Щороку в цей день наша customer support команда перетворюється в амурів та допомагає людям із найрізноманітнішими романтичними запитами.

Ідеальне місце для пропозиції

Дуже часто клієнти звертаються до нас саме з таким запитом. І, скажемо чесно, ми від цього в захваті! Буквально нещодавно до нас звернувся хлопець із проханням допомогти підібрати місце в Києві для пропозиції. Але з важливим нюансом — воно повинно бути повʼязано з висотою та водою.

І ми знайшли рішення! Наш менеджер підібрав апартаменти на високому поверсі з видом на Дніпро. А ще найгарніший букет із доставкою на місце. Бо яка ж пропозиція без квітів? 

В нас були й інші випадки. Одного дня ми отримали повідомлення від постійного клієнта: «Любі, маю проханнячко. Ейфелева вежа дуууже попсова, але маю дівчину, котру колись відвезу в Париж». Як гадаєте, чи реально знайти французьку архітектуру в Україні? Тепер ми знаємо, що так!

Команда одразу прийнялась за пошуки. Як результат, знайшли 5 варіантів веж. Це й житлові комплекси, і музеї, і навіть торгові центри. Впевнені, дівчина оцінить таку креативну адаптацію.

Яка ж романтика без квітів?

Очевидно, що не всіх цікавлять класичні троянди. Наприклад, ми мали ось такий запит: «Пишу в останній надії. На ранок суботи потрібна доставка лютиків у Києві. Я написав у мої улюблені квіткові магазини, але в них немає, бо зараз кінець сезону. Дуже прошу вас допомогти дізнатися наявність цієї квітки по Києву. Квітка ранункулюс, він же жовтець».

Чи змогли ми знайти улюблені квіти коханої людини? Авжеж, бо ми зробимо все можливе для того, аби порадувати клієнтів. Менеджер пропрацював понад 10 варіантів і все ж знайшов магазин із цими квітами в наявності.

Романтика для наших customer support — це не лише про розв'язання проблеми, але й увага до деталей та бажань клієнта. І тому ми зробимо все, щоб бажані квіти зацвіли в їхньому житті.

Мініконцерт у під'їзді

Якщо ви хочете здивувати та подарувати яскраві емоції, концерт — це чудова ідея. Але далеко не завжди є можливість відвідати такий захід. Але як щодо того, щоб організувати свій власний?

Якось до нас звернулись із запитом знайти музикантів або акторів, щоб зробити маленький концерт прямо в під'їзді на своєму поверсі. Наш менеджер усе організував. У результаті ми отримали велику кількість фото і слів подяки за це.

Але уявіть, як були приємно здивовані сусіди, коли вийшли зі своїх квартир і тут зазвучала чудова музика. Цей неочікуваний мініконцерт став своєрідним подарунком для всього під'їзду. А ми впевнені, що романтика може статися будь-де! 

Робимо дати ще більш особливими

Весілля — це найромантичніший і по-справжньому винятковий день для наречених. Кожен шукає символізм та способи зробити його особливим. А ми ніколи не залишаємося осторонь таких подій.

Саме тому після весілля одного з клієнтів наші менеджери подарували від себе знімок неба із запискою: «Під цим небом відбулося свято вашої любові». Для нас це дрібниця, але для молодят — справжній символізм і пам'ятна річ.

Адже в цей день так хочеться сюрпризів та романтики. А ми не можемо втриматись, щоб не порадувати наших клієнтів.

Кохайте й будьте коханими…

В infocus.assist ми віримо, що любов — це не лише про подарунки та листівки. Це про щирі емоції, про увагу до деталей, про прагнення зробити свою кохану або коханого щасливими.

Вітаємо всіх з Днем любові: усіх, хто поряд або на відстані, і всіх, хто готовий створювати нові емоції для близьких! 

545