Добірка сервісів для перевірки унікальності україномовних текстів

Унікальність тексту – це параметр, який важливий не тільки при написанні дипломної роботи, а ще й в маркетингу. Він показує наскільки фрази, що використані у вашому тексти, є унікальними проти інших в мережі текстів.

Для копірайтерів дуже важливо писати корисні й водночас оригінальні матеріали, бо пошукова система Google цінує саме такий контент. Для того, щоб дізнатися відсоток унікальності, існують спеціальні сервіси антиплагіату.

Добірка таких сервісів:

EduBirdie

Безкоштовний сервіс з перевірки текстів на антиплагіат. Зручний тим, що можна завантажити файл або ж вставити просто текст у відповідне поле.

Plagiarism Detector

Сервіс, який може перевірити не тільки відсоток унікальності, а ще й при необхідності перевірити правильність граматики.

Рlag.com.ua

Для перевірки свого тексту необхідно зареєструватися. Щоб отримати ширший функціонал необхідно поповнити баланс.

Smodin.io

Сервіс, який швидко перевірить ваш текст. Але треба враховувати, що він має лише 5 безкоштовних перевірок на тиждень та обмеження на 1500 символів на один раз.

Unicheck

Сервіс, створений українцями. Для використання треба купити певну кількість сторінок та зареєструватися на платформі. За це ви отримуєте персональний кабінет, в якому можете зберігати необхідні вам файли.

Copywritely

Після реєстрації користувач отримує 5 безкоштовних перевірок текстів до 2500 слів. Можна вставити текст в поле, завантажити файл або надати посилання. Сервіс перевіряє за такими параметрами: унікальність, переспам, “вода” в тексті, читабельність, перевірка ключових слів та граматики.

Прагніть до позначки 100% унікальності або 0% плагіату. Але пам’ятайте, що ваш контент повинен приносити користь користувачу, який читає ваш пост, статтю чи опис послуги на сайті.

8046