G-PLUS CHESSBOARD – Перемикання валют в шахматці квартир для будівельної компанії

Шановні клієнти та гості нашого каналу! Якщо ви ще не підписалися, будь ласка, поставте вподобайку, підпишіться на канал та слідкуйте за новинами професійного галузевого продукту G-PLUS CRM для будівельної компанії. Сьогодні ми розглянемо функціонал шахматки квартир для забудовника та переключення валют в шахівниці.

Перегляд валют

На даний момент наша валюта відображена в доларах за замовчуванням. Щоб змінити базову валюту, ви можете скористатися налаштуваннями системи CRM. Проте, часто в роботі виникає потреба переглядати шахматку в інших валютах, наприклад, в євро.

Зручне перемикання валют

Для зручності ми додали функціонал, який дозволяє вам одним кліком вибирати валюту зі списку. Всі доступні підключені валюти система автоматично перераховує та відображає інформацію на шахівниці.

Зручність для менеджерів

Цей функціонал дозволяє менеджерам легко переглядати інформацію про вартість об’єктів нерухомості в тих валютах, які найчастіше запитують ваші клієнти. Наприклад, це може бути зручно, коли ціни відображені в гривнях, а клієнт цікавиться вартістю в доларах або іншій валюті.

Завершення

Таким чином, ви зекономите час, не потрібно вручну рахувати конвертації валют. Просто виберіть потрібну валюту, і система вас зразу проінформує. Сподіваємося, що ця функція буде корисною для вас. Не забудьте підписатися, вибрати вподобайку і чекаємо на вас у наступних відеоінструкціях, де ми детально розглянемо курс розрахунку валют. Дякуємо за увагу!

337