G-PLUS CHESSBOARD – Шахматка квартир для будівництва. Пошук по полю опис нерухомості

Ця документація призначена для шановних клієнтів та гостей каналу, які цікавляться використанням функціоналу “Пошук по полю опис” в шахматці для будівництва в системі G-PLUS. У попередніх відеоінструкціях (посилання на які наведено в описі даного відео), було показано, як додавати описи до об’єктів нерухомості, таких як квартири.

Використання функціоналу “Пошук по полю опис”

У цьому відео демонструється функціонал “Пошук по полю опис”. Щоб використати цей функціонал, вам потрібно перейти до розділу характеристик квартири, де є поле опису. Зараз ми бачимо, що в характеристиках квартири є поле опису, наприклад, такий текстовий опис.

Використання фільтра пошуку

Для пошуку за допомогою поля опису використовується фільтр пошуку. Наприклад, можна використовувати ключове слово “просто”. Ви також можете використовувати інші ключові слова. Принцип пошуку в шахматці полягає в тому, що після введення ключового слова ви знаходите об’єкт нерухомості, який включає це ключове слово.

Використання фільтрів на дашборді

На дашборді фільтрів ви бачите пункт “Опис”. Після введення ключового слова у фільтрі ви бачите відповідний результат у вигляді об’єктів нерухомості. В даному випадку було знайдено три об’єкти, які мають опис з ключовим словом “просто”.

Виведення результатів

Клацанням на кількість знайдених об’єктів, ви можете переглянути деталі кожного об’єкта та його опис. Це надає вам можливість знаходити квартири за більш специфічними параметрами та ключовими словами.

Висновок

Використання функціоналу “Пошук по полю опис” у шахматці для будівництва в системі G-PLUS CRM дозволяє забудовникам ефективно та швидко знаходити об’єкти нерухомості за текстовим описом. Обирайте професійний софт G-PLUS для оптимізації ваших робочих процесів. Підписуйтесь на канал, ставте вподобайку та слідкуйте за оновленнями. До зустрічі у наступних відеоінструкціях!

329