Головні питання до курсу «Гранти Українського Фонду Стартапів»

Цей матеріал створено в межах безкоштовного онлайн-курсу «Гранти Українського Фонду Стартапів» від Українського Фонду Стартапів та освітньої платформи Креативна Практика.

Коли почнеться курс?

Ви можете почати навчання тоді, коли вам буде зручно! Курс не прив'язаний до конкретних дат, тож розпочинайте будь-якої миті.

Скільки коштує навчання?

Курс є безкоштовним.

Скільки триває курс?

На курсі немає розкладу занять, так що лише від вас залежить, скільки часу займе його проходження. Але якщо займатися в нормальному середньому темпі, на це знадобиться приблизно тиждень.

Чи я отримаю сертифікат?

Так. Якщо маєте таке бажання, ви можете отримати цифровий сертифікат. Але для отримання сертифікату вам потрібно буде пройти тести по кожному з теоретичних модулів.

Як записатися на курс?

Заходьте на сторінку https://cases.media/creativepractice/course/usf-grants/ та натискайте кнопку «Записатись».

Чи обов'язково проходити курс, щоб отримати грант?

Ні. Але проходження курсу може вам з цим суттєво допомогти.

Чому Український Фонд Стартапів і Креативна Практика запустили цей курс?

Щороку в Україні з'являється все більше і більше крутих стартапів. А Український Фонд Стартапів підтримує їх і допомагає перетворити ідеї в бізнес, виділяючи гранти. Але для людей, які отримують гранти вперше, цей процес може здатися занадто складним. Спростити процедуру подачі заявки ми не можемо, але можемо зробити її зрозумілішою. Саме це і є завданням цього курсу. І ми сподіваємося, що завдяки йому число проєктів, підтриманих УФС, збільшиться.

3579