Google Marketing Live 2023: Помножте свої результати за допомогою кампаній Search and Performance Max

Думаєте, що досягненням максимальних результатів у сфері цифрового маркетингу неможливо досягнути? Ми раді вас здивувати! Google Marketing Live 2023 розкрив всесвіт нововведень, які перевернуть вашу уяву про цифрову рекламу. І особливою зіркою цього шоу стали кампанії Search and Performance Max. Приготуйтеся до здивувань, оскільки ми розкажемо вам про всі переваги цієї новації та докладно покажемо, як ви можете використати її потенціал для вибухових результатів у вашій рекламній кампанії.

Створюйте більш ефективні кампанії в пошуковій мережі за допомогою нового діалогового інтерфейсу в Google Рекламі:

фото взято з сайту: https://support.google.com/google-ads/answer/13602916

Пропонуйте нові можливості для реклами за допомогою ШІ:

фото взято з сайту: https://support.google.com/google-ads/answer/13602916

Компанія Google оголосила про намір розширити функціональність пошуку за допомогою генеративного штучного інтелекту. У найближчому майбутньому компанія планує провести експерименти, плавно включивши пошукову та товарну рекламу у візуальні ефекти та діалоги, створені штучним інтелектом. Крім того, вони розроблятимуть інноваційні формати, які використовують генеративний штучний інтелект для створення персоналізованої високоякісної реклами, що відповідає конкретним етапам пошуку користувачів. Google зобов'язується відповідально підходити до інтеграції реклами в новий інтерфейс, ретельно аналізуючи відгуки користувачів і тісно співпрацюючи з рекламодавцями, щоб запропонувати кращі рішення.

Скористайтеся поліпшеннями в Smart Bidding.

Smart Bidding - це інтелектуальна система прогнозування ставок, яка робить чудеса з вашими рекламними кампаніями. І ось що важливо: з допомогою штучного інтелекту Google, Smart Bidding стає ще розумнішим! Тепер вона здатна краще розуміти пошукові запити та наміри споживачів, завдяки великим мовним моделям, що використовуються у торгах. Таким чином, Smart Bidding буде оптимізувати пошукові запити, над якими раніше працювати не доводилося, щоб забезпечити ще більшу ефективність вашої реклами. Запам'ятайте, що серед мільярдів пошукових запитів у Google щодня 15% - це нові запити, які ніколи раніше не зустрічалися. А тепер з покращеним Smart Bidding ви з'являтесь в самісіньких цінних моментах пошуку, розкриваючи нові можливості для вашого бізнесу.

Збільшуйте число підключень клієнтів за допомогою Performance Max

Performance Max - це справжня сила для залучення клієнтів. І ось, як ви можете використовувати її на повну потужність. Ви зможете використовувати нові цілі, щоб максимізувати цінність як для нових, так і для наявних клієнтів. Поділіться своїми списками клієнтів з Google AI, щоб отримати найкращі результати на кожному етапі життєвого циклу споживача. Знаючи це, рекламодавці, які вже високо цінують нових клієнтів та використовують режим New Customer Value Mode у Performance Max, показали зростання рентабельності рекламних інвестицій на 9% і збільшення частки нових клієнтів на 5%. Performance Max, щоб ви могли оптимізувати їх для максимальної довічної цінності. Це лише початок, але ми вже бачимо неймовірні результати!

Створюйте нові високоякісні активи в Performance Max:

фото взято з сайту: https://support.google.com/google-ads/answer/13602916

Зрозуміло, що творчість грає ключову роль у вражаючому впливі вашої реклами. Тож ми раді представити оновлений процес створення ресурсів у Performance Max, заснований на генеративному ШІ. Залиште свої деталі, щоб допомогти Google AI краще зрозуміти ваш бізнес, і ви отримаєте безліч варіантів текстових і графічних ресурсів, які можна легко включити до вашої рекламної кампанії. А ще, ви можете самостійно налаштувати ШІ, щоб отримати додаткові варіанти на основі вашої уяви. Ці оновлення вже скоро стануть доступними для рекламодавців у англомовних країнах і дозволять вам розкрити нові горизонти творчості.

Спільна робота більш ефективна в Ads Creative Studio.

Спільна робота - це справжня сила. Нові інструменти у Ads Creative Studio, які полегшують командну роботу творчих і медійних груп. Зараз ви можете передпереглядати й експортувати Performance Max об'єкти прямо у Google Рекламі, а також отримувати рекомендації та специфікації, щоб переконатися, що ваш креатив налаштований на успіх ще до його запуску. Оглядач тенденцій в Ads Creative Studio також стане вашим незамінним помічником у відкритті останніх пошукових тенденцій та даних для розробки неймовірних ідей.

фото взято з сайту: https://support.google.com/google-ads/answer/13602916

Експериментуйте та отримуйте глибші знання, щоб побачити, що впливає на продуктивність.

  • Проводьте нові типи експериментів. Проведіть A/B-тестування різних конфігурацій у рамках однієї кампанії Performance Max, наприклад увімкніть функцію розширення кінцевого URL, щоб ви могли побачити, як вона працює. Бета-версія буде доступна пізніше цього року.
  • Покращена аналітика пошукових запитів на сторінці Insights включатиме більше категорій пошукових запитів, ніж будь-коли раніше, щоб допомогти вам зрозуміти наміри клієнтів і те, як вони шукають вашу компанію. Ви зможете застосовувати діапазони дат, що налаштовуються, переглядати історичні дані та завантажувати їх для глибшого вивчення. Вони також будуть доступні через API Google Ads на додаток до основного інтерфейсу Google Ads.
  • Покращена аналітика продуктивності на сторінці Insights спростить кілька пояснень та аналітичних даних в одному єдиному поданні, як-от історію змін та статистику аукціонів.
  • Нові аналітичні дані про об'єкти дадуть вам більш детальну інформацію про вашу творчу ефективність. Наприклад, зрозуміти, які креативи не знаходять відгуку у певної аудиторії. І отримаєте рекомендації щодо використання нових ресурсів, створених ШІ, або стандартних ресурсів, які можуть поліпшити результати.

Одним словом, Google Marketing Live 2023 дарує вам безмежні можливості у світі цифрового маркетингу. Вирушайте у захопливу подорож з кампаніями Search and Performance Max, які здатні змінити ваш підхід до реклами та помножити ваші результати. І не забувайте про BudgetMaxx - ваш незамінний помічник у економії рекламних витрат. Отже, готуйтесь до успіху та підкорюйте нові висоти рекламного світу разом із Google!

547