Графічний планшет One by Wacom для освіти

Бренд, якому можна довіряти

Wacom - це міжнародна компанія з більш ніж 40-річним досвідом і знаннями у створенні цифрових графічних планшетів для широкого кола користувачів. Продукти Wacom відомі своєю високою продуктивністю та довговічністю, а також підтримкою та обслуговуванням клієнтів світового класу.

Дистанційне навчання та викладання в сучасних цифрових класах

Відомий у творчих індустріях і творчій освіті як надійний лідер у виробництві графічних планшетів і дисплеїв, цифрові перові пристрої Wacom також ідеально підходять для використання в дистанційній та змішаній формах навчання, а також у цифрових класах для викладання мистецтва та дизайну, традиційних академічних предметів, таких як математика, природничі науки та мовознавство.

Цифрове перо для вчителів та учнів

One by Wacom - це універсальний інструмент для вчителів та учнів, яким потрібне цифрове перо для викладання та навчання в природній обстановці в сучасних онлайн або дистанційних класах. Планшет ідеально підходить для вчителів та учнів як середньої, так і вищої школи. Він дає можливість вчителям вільно писати на онлайн-дошках, таких як Google Jamboard, створювати цікаві відеопрезентації та коментувати роботу своїх учнів на онлайн-платформах для викладання або проведення зустрічей, таких як Zoom.

Учні можуть підключити One by Wacom до своїх комп'ютерів або Chromebook, щоб взаємодіяти з учителями або однокласниками за допомогою рукописного вводу - важливого для розв'язання математичних задач, малювання діаграм та висловлення ідей. Це робить графічні планшети надзвичайно популярними для будь-якої навчальної програми, що включає науку, технології, інженерію, мистецтво та математику.

One by Wacom працює з більшістю програм та платформ для проведення зустрічей і навчання, що підтримують технологію цифрового пера

One by Wacom має сертифікат сумісності з Chromebook і працює практично з будь-яким Chromebook, ПК або Mac. Перо керує курсором у будь-якій програмі на Mac або ПК, як комп`ютерна миша, і працює з багатьма розробленими для Chrome OS програмами, такими як Jamboard. Деякі програми також використовують технологію чутливості до натиску, що забезпечує ще більш природний почерк, досвід малювання або живопису.

Простота встановлення, навчання та обслуговування на Chromebook, ПК та Mac

Графічні планшети One by Wacom надзвичайно прості в установці та обслуговуванні, не потребують спеціальних технічних знань або ІТ-підтримки, що робить їх ідеальним рішенням для віддаленого використання вчителями та учнями. Як і звичайна миша, вони підключаються до комп'ютера за допомогою одного кабелю USB-A і потребують лише простої інсталяції драйвера для використання на ПК та Mac, для Chromebook драйвер не потрібен. Перо не потребує акумулятора або зарядки, тому воно завжди готове до роботи. Оскільки графічний планшет не зберігає інформацію, передача даних від одного користувача до іншого спрощує спільне використання. Це робить його простим в управлінні та економічно ефективним рішенням для використання в школах та університетах.

Підписки на навчальне програмне забезпечення

One by Wacom пропонує спеціальну, обмежену за часом пропозицію 3-місячної підписки на 5 популярних онлайн-програм для навчання, які допоможуть вчителям знайти свої улюблені способи створення цікавих уроків.

1013