iPad для заробітку: особливості використання

Айпад — це чудовий інструмент для заробітку. Він вміє підлаштовуватися під різні потреби та умови експлуатації. Завдяки наявності у сімействі різних версій, можна обрати оптимальну для будь-якого виду діяльності. Міні найкраща для тих завдань, які не передбачають тісної взаємодії з графічним контентом.

Наприклад, з iPad mini можна вести Директ магазину в Instagram або відповідати на запити клієнтів у месенджерах. Pro та Air підходять для роботи з графікою (наприклад, монтажу відео, редагування фото чи створення цифрових портретів, наліпок для соціальних мереж). Базовий Айпад оптимальний для написання та редагування текстів, перекладу чи ведення колонки в популярному онлайн-виданні.

Щоб планшет iPad приносив якомога більше користі, потрібно дотримуватися 5 правил.

Правильне заряджання

У Айпад стабільний та довговічний акумулятор, але є чинники, які можуть призвести до його виходу з ладу. Це жара, холод, неправильна зарядка та блоки живлення поганої якості.

Акумулятор прослужить довше, якщо заряджати його за принципом «20/80»:

  • Підключати девайс до розетки або повербанка відразу після того, як рівень заряду опустився до 20%;
  • не залишати на зарядці надто довго — відключати можна вже на 80%.

Час від часу треба проводити процедуру калібрування контролера за допомогою повного циклу розряджання/заряджання (від 0 до 100% і навпаки).

Використання якісного чохла

Для захисту інтернет-планшета від механічних пошкоджень та забруднень необхідно використовувати захисні пристосування: кейси, бампери та чохли. Підбирати захист доцільно під умови експлуатації:

  1. Для домашнього використання достатньо звичайної прозорої накладки з силікону або пластику;
  2. щоб зручно було ходити з Айпадом в коворкінги та ворк-френді заклади — конверт або обкладинка;
  3. для роботи в транспорті можна взяти протиударний кейс або чохол з клавіатурою.

Захист екрана

Убезпечити дисплей від появи подряпин, потертостей та інших помітних недоліків допомагає спеціальне скло, яке відрізняється міцністю та у разі падіння бере основний удар на себе. Як і захисна плівка, воно аніскільки не псує враження від експлуатації iPad. Тактильні відчуття залишаються незмінними, як і яскравість та чіткість картинки.

Захист очей

Тривала робота за планшетом може нашкодити зору. Дрібні шрифти, неправильно підібрана яскравість, низька якість контенту, синє світло — все це небезпечно для очей.

Зароблені кошти не доведеться витрачати на профілактику та лікування завдяки таким «хитрикам», як:

  • використання спеціальних «комп’ютерних» окулярів;
  • застосування спеціального ПЗ, призначеного для контролю температури світла;
  • індивідуальні налаштування розміру шрифтів під кожне робоче завдання;
  • ручний контроль яскравості, активація нічної теми у разі потреби.

І наостанок, щоб уникнути тунельного синдрому, варто використовувати підставку з контрольованим кутом нахилу. Це допоможе тримати зап’ястя у правильному положенні під час введення тексту з віртуальної клавіатури або малювання стилусом. 

934