Хто такі WePlay Studios?

Хто такі WePlay Studios?

Нещодавно ми дещо шокували наших шанувальників оголошенням про те, що WePlay Esports стає WePlay Studios. Окрім нового дизайну та айдентики бренду, у WePlay от-от відбудуться глобальні зміни, що, безсумнівно, також вплинуть на наших прихильників. Чи означає це, що WePlay більше не проведе жодного кіберспортивного турніру? Над чим працюватиме WePlay Studios? Який проєкт наступний? 

Відповідає на всі питання Ірина Чугай, Chief Marketing Officer WePlay Studios.

WePlay: екскурс в історію

Щоб краще зрозуміти, де ми зараз, варто озирнутися назад і поглянути, звідки все почалось.

Пропонуємо вам ненадовго поринути в минуле, а саме у 2016 рік. Зараз мало хто пам’ятає, але тоді ми називалися WePlay.TV і проводили кіберспортивні LAN-івенти в Києві. Ще тоді ми прагнули до чогось більшого і знали, що колись проведемо велику подію у самому серці нашої країни (спойлер: ми зробили це у 2021 році). Після перших здобутків і помилок ми зрозуміли, що просто робити трансляції та напівпрофесійні змагання – це не те, чого ми прагнемо, і, звісно, не те що принесе достатньо емоцій глядачам.

У 2018 році WePlay.TV пережив свій перший ребрендинг і став WePlay Esports – відомим сьогодні організатором кіберспортивних турнірів. На той час ми були майстрами у своїй справі: від дизайну й будівництва арен та створення ігрових продуктів до розробки технологічних рішень для трансляцій та графіки різного рівня складності. Наша команда виросла та поповнилася новими фахівцями з різних галузей. Усі ми наполегливо працювали, щоб кожна подія, кожен турнір був унікальним та запам’ятався глядачам. Виїхати на сцену на Cybertruck? Давайте. Просто так зняти мінісеріал CS:GO? Вже пишемо сценарій!

Ентузіазм і наполеглива праця принесли свої плоди, і вже у 2020 році WePlay Esports отримала можливість провести Minor-турнір Dota Pro Circuit. WePlay! Bukovel Minor 2020 зібрав 233,124 глядача на піку та 5,484,237 годин переглядів, що принесло йому звання найпопулярнішого Minor-турніру в історії Dota 2. Навколо турніру команда WePlay створила концепцію зимової казки у серці українських Карпат.

Незабаром після цього команда WePlay досягла нових вершин і провела турнір WePlay AniMajor, що набрав 37,351,630 годин перегляду та встановив новий рекорд серед Major-турнірів DPC. Шоу завоювало серця шанувальників унікальною темою – аніме. Розраховуючи на аудиторії як Dota 2, так і аніме, WePlay змогла знайти баланс між обома. Подія проходила на ВДНГ, на величезній, сконструйованій арені (45 метрів завдовжки та понад 11 метрів заввишки), прикрашеній десятками світлодіодних екранів і стробоскопів.

На цій же арені WePlay провела безліч заходів, наприклад, унікальну серію турнірів із CS:GO для молодіжних академій – WePlay Academy League. Ліга від WePlay стала сприятливим середовищем для розвитку юних талантів, які прагнуть увірватися на кіберспортивну Tier-1 сцену, але потребують більше досвіду.

У 2022 році компанія відкрила ще одну арену – WePlay Esports Arena Los Angeles у Каліфорнії, США. На новому ринку команда WePlay вийшла за межі кіберспорту до індустрії розваг, таких як геймінг та спорт. Це стало поштовхом до глобальних змін і перетворення WePlay Esports на WePlay Studios.

Місія WePlay Studios

Коли ми почали розширювати нашу візію та виходити за межі кіберспортивних дисциплін, ми зрозуміли, що створення розважальних шоу є єдиною справжньою рушійною силою всієї нашої роботи. Концепція гри, як у кіберспорті, так й традиційному спорті, полягає у тому, щоб надати справжнє задоволення. Наша мета у WePlay Studios – дарувати розваги та радість через ігровий контент, шоу та змагання. Зрештою, ми працюємо так само як і граємо – а це означає, що ми шукаємо натхнення, сприймаємо проблеми як виклики, що треба подолати. Та найголовніше – ми цінуємо емоції аудиторії.

WePlay Studios – це компанія з виробництва контенту, і ми прагнемо створювати контент, який об'єднує глядачів. Спорт, ігри, файтинг-дисципліни, вікторини та багато іншого, над чи ми вже працюємо, з’являться на сцені, знайдуть свою аудиторію, і все з однією метою – аби ви класно провели свій час.

Ми не забуваємо свій кіберспортивний досвід, а лише розширюємо нашу візію на нові сфери. Тож наші шанувальники зі світу кіберспорту можуть розслабитися та бути впевненими: ми плануємо бути з вами ще довго. До того ж крім турнірів, ми раді дарувати нашим глядачам більш яскравий і цікавий геймінг контент.

Наша арена WePlay Esports Arena LA незабаром стане знімальним майданчиком для ще більшої кількості шоу. А після перемоги України роботи стане ще більше, ще на WePlay Esports Arena Kyiv. Тож слідкуйте за нашими новинами, щоб нічого не пропустити!

1
1645