Кінотеатральне позиціонування

Кінотеатр приковує до себе увагу мільйонів глядачів ось вже більше століття.

Соціальні статуси, культурні відмінності ролі не грають, коли на екрани виходить блокбастер, усі йдуть в касу, надягають 3D-окуляри і хрумтять свіжим попкорном.

Кінотеатральне позиціонування - напрям в менеджменті, який дозволяє кінотеатру стати єдиним унікальним місцем, де збираються різні кіноглядачі.

Саме за допомогою продуманого репертуару і набору додаткових послуг мережа кінотеатрів Wizoria привертає широку кіноаудиторію, забезпечуючи тим самим стабільну заповнюваність і підвищення значущості кінотеатру в цілому.

В контексті залучення аудиторії особливу важливість набуває не сам кіносеанс, а відчуття, що залишається у глядача від відвідування кінотеатру.

У мережі кінотеатрів Wizoria ми це відчуття формуємо за допомогою:

• комфортної соціальної атмосфери в кінотеатрі: глядач знаходиться в середовищі однодумців приблизно одного віку і соціального статусу;

• відчуття значущості події. У прем'єрних показах ми організовуємо зустрічі з творчою командою (в рамках показу українського кіно), що дає глядачеві аргументи для відвідування кінотеатру. Унікальність і ексклюзивність формату події підвищують статус заходу і гарантують акцентування уваги;

• додатковий антураж (фотограф, прес-вол, виставка, прес-конференція та т.п.) дозволяє нашим гостям відчувати свою причетність до події.

• додаткові соціальні акції (для студентів, пенсіонерів та малозабезпечених) формують стійкий інтерес до кінотеатру, як до соціально значимого міського об'єкту.

Реклама усередині кінотеатрів - плакати і лайтбокси для сучасного глядача - це «те, що в прокаті», і не більше. 

 Для залучення додаткової аудиторії в мережу кінотеатрів Wizoria ми шукаємо свого глядача з життєвою позицією, яка дозволить зберегти і розвинути звичку до походів в кіно і у підростаючого покоління.


Для глядача в кінотеатрі й досі актуальна жива емоція, яку він отримує від контакту з цікавим (з його точки зору) фільмом.

Кінотеатр свідомо і постійно проводить спеціальні заходи, фестивалі, акції, прем'єри і творчі зустрічі, так емоційна атмосфера буде більш концентрованою, ніж в рамках стандартної демонстрації сеансів.  

1691