Креатив. Харизма. Нове покоління жінок

Тетяна Богославська-Орел – засновник та креативний директор агентства RGB IDEA GROUP. Протягом 10 років Тетяна реалізовувала найсміливіші ідеї для брендів, таких як Twinset, Brunello Cuccinelli, Balmain та багато інших. Її роботи високо оцінили модні критики, а агентство RGB IDEA GROUP входить до топ-5 агенцій України.

В арсеналі їхніх проектів є унікальні концепти для брендів: ювелірний бар KIMBERLI, новий крафтовий пивзавод MOVA, RADIO CAFE у Тбілісі, клубне шоу BLACK PERFORMANCE, Fashion Night Out, Бульвар Шопінг фестиваль та Реальна премія Music Box. Команда використовує підхід «сміливість відбиває геніальність». Сміливі рішення ми можемо спостерігати в портфоліо молодої, але дуже талановитої команди професіоналів.

У період пандемії Тетяна запустила онлайн-гра Інкубаріум з роботи з креативним мисленням. Прості 5 кроків, які дозволили десяткам людей на своєму досвіді дізнатися, що таке ідея та як її перетворити на бізнес. Простими словами про комунікації, ідеї, побудову бренду, рекламу та пітчингу. Проект Інкубаріум не тільки набув широкого розголосу у креативної спільноти, але й дав реальні результати. Учасники проекту відчинили двері своїх закладів та запустили стартапи.

Ідеї ​​самі собою нічого не варті. Але варто лише подивитися ширше, як народжується той креатив, який вирішує завдання. Тетяна – яскравий приклад того, як жінка може поєднувати у собі харизму, талант та бізнес, який змінює світогляд.

480