Креативний фронт: досвід дизайн-агенції Qream

З дня заснування агенції ми створюємо de la creme brands & interfaces for new-gen apps для продуктів зі всього світу. І підтримуємо Україну. Тож з початку війни, як і більшість наших колег, ми долучились до креативного фронту.

Богдан Паладійчук, СЕО та Chief Design Officer в Qream 

Співдія

Запустили волонтерську платформу Співдія за підтримки Офісу Президента України для того, щоб з‘єднати потреби населення у гуманітарній допомозі з можливостями волонтерів та організацій. У результаті вже 200 тисяч українців долучилися до ініціативи, а сам проєкт масштабувався і тепер надає грантові можливості для підприємців.

Ukrainian heroes

В колаборації з талановитими Respect Studio створили сайт пам’яті українських героїв з продажем NFT. Це вікіпедія війни, що присвячена нашим героям та увічнює їхні історії. 


Патріотичні кейси

Зробили ілюстрації для Oriental Case, щоб усі українці купляли патріотично стильні кейси та допомагали збирати гроші в ЗСУ. До речі, цю красу можна придбати тут: https://orientalcase.com.ua.

Харківська символіка

Шеврон для підрозділу ТрО “Харків”. Ми хочемо, щоб наші захисники були не тільки сильні, а й стильні. Слава ЗСУ!

Шоуріл проєктів війни

Ми закликаємо слухати українське та топити за офіґений український контент. Так народився кліп Зміулан для нашого друга та музиканта Authentix, тизер якого ви можете побачити в нашому шоурілі. Слава Україні!


2080