Майбутнє Біткоїна очима трейдерів: чи очікувати відновлення ціни найближчим часом?

Напередодні Біткоїн халвінгу, крипто ентузіасти з нетерпінням очікують на те, яка ж ціна буде після цієї події. Через це, більшість людей одержимі тим, що відбувається на крипторинку і стежать за кожним кроком найбільш популярних крипто трейдерів.

Тож розглянемо декілька думок по технічному аналізу Біткоїну.

TradingView Source: BTC WhiteBIT Chart

Чи можлива ціна Біткоїна в $48.000?

Популярний криптотрейдер Міхаель ван де Поппе, аналітику якого ви могли раніше читати на Cointeleghaph, стверджує у своєму X, що очікує на коливання ціни криптовалюти в межах $38-48 тисяч. Після чого можлива корекція ціни в короткостроковій перспективі й подальше незначне зростання ціни до $48 тисяч. На думку криптотрейдера, ще один “скачок” ціни відбудеться прямо перед халвінгом. Він також вважає, що “випередження” буде за альткоїнами.

Source: CryptoMichNL/X

Звернення до майбутніх крипто мільйонерів

Відомий криптоаналітик під псевдонімом TOP GAINER TODAY, чий прогноз у жовтні на AAVE викликав ажіотаж серед користувачів, звернувся до майбутніх мільйонерів ринку з новим аналізом.

“Доброго ранку, майбутні мільйонери чи мільярдери, підтверджені після перегляду ситуації на ринку. Якщо Біткоїн проб’є лінію підтримки $38 тисяч, тоді ми побачимо $30-$33 тисяч. В іншому випадку пробивши $41400, тоді побачимо $48-$55 тисяч.” - написав аналітик у своєму X.

Через кілька днів він дописав, що, на його думку, Біткоїн виглядає “бичачим”.

“Я робив передбачення коли ціна була $39,700, тоді я сказав, що ціна Біткоїна буде $48,000-$55,000. Зараз вона вже пробила позначку $43,800.”

Source: RoccobullboTTom/X

Трейдер знову влучив у ціль?

Криптотрейдер та інвестор, Altcoin Sherpa добре відомий своїми точними прогнозами. Його нещодавній прогноз про падіння Біткоїна до $36 000 ще більше зміцнив віру його послідовників. Нещодавно криптотрейдер висловився про те, що саме очікувати від ціни криптовалюти найближчим часом. Він прогнозує, що протягом наступних кількох тижнів/місяців ціна коливатиметься між 35-50 тисячами доларів, після чого ми побачимо хороші часи наприкінці року.

Source: AltcoinSherpa/X

Коротко і чітко про ціну Біткоїна

Популярний крипто-ютубер Crypto Rover, відомий своїми відео, що пояснюють як інвестувати в Біткоїн та отримувати вигоду від цього. Перш за все, його відео покращують знання про торгівлю та розуміння блокчейн технологій, він також публікує технічні аналізі щодо різних альткоїнів.

Ютубер разом з усім висловив свою думку на рахунок ціни, коротко, але чітко.

“Якщо Біткоїн подолає цей опір, далі буде $48 тисяч” - сказав він.

Source: rovercrc/X

Високі ціни після Халвінгу можливі

Трейдер під псевдонімом TheFlowHorse який ще в листопаді зазначив для Cointelegraph, що затвердження Біткоїн-ETF ймовірно призведе до значного зростання ціни, після чого, ймовірно, за ним відбудеться зниження в середньостроковій перспективі.

Він вважає, що відскок Біткоїна був вартий того, щоб його продати, і що найближчим часом ми не досягнемо жодних високих цін.

Трейдер також надав пораду своїм послідовникам: 

"Невеличка порада, оскільки більшість людей на цьому ринку одержимі внутрішньоденною активністю і намагаються наслідувати своїх улюблених трейдерів, використовуючи кожну дрібницю, яку пропонує ринок: Ми знаходимося на порозі найнадійнішого і найпопулярнішого наративу, який цей ринок бачив до цього моменту. Це невелика частина, але це все, що у нас є. Незалежно від того, чи ви ввійдете в ринок на 43-ій чи 33-ій ціні, більш імовірним є підвищення цін під час і одразу після цього. Цей човен підніме всі інші".

Source: TheFlowHorse/X

Підсумок

Не є відкриттям, що Біткоїн має велику кількість перспектив подальшого росту. Криптоактив пройшов довгий шлях до сприйняття світом його як дійсного платіжного засобу. Нещодавнє схвалення спотових Біткоїн-ETF це підтверджує. Навіть попри те, що SEC висловились, що вони все ще “не схвалюють” Біткоїн, вже зроблений великий крок у майбутнє. Прихильники криптовалют неодноразово наголошували, що спотовий фонд буде вигідним для інвесторів та стане ще одним кроком до регулювання світу традиційних фінансів.

Пам’ятайте: Завжди робіть власні дослідження і не орієнтуйтесь виключно на технічних показниках.

527