Море енергії та мотивації працювати ще більше. Христина Давиденко, фіналістка CASES: Design Challenge

16 жовтня відбувся CASES: Design Challenge — фінал масштабного конкурсу графічного дизайну. Захід проходив за підтримки генерального партнера Parimatch Ukraine. В межах конкурсу дизайнери мали індивідуально протягом тижня виконати бриф (а саме — створити ключовий образ та серію концептуальних матеріалів з його використанням — цифрові матеріали для соцмереж, брендовану продукцію та фотозони), а фіналісти — ще й захистити його перед журі.

Кожен учасник мав можливість на свій розсуд обрати один із трьох брифів, які були розроблені спільно з Parimatch Ukraine:

  • Кампанія до матчу за участю футбольного клубу «Шахтар».
  • «Амбіційна команда», в якому дизайнери мали можливість створити брендовані матеріали для представлення команди та корпоративної культури бренду Parimatch на конференціях.
  • Let's Play, присвячений темі кіберспорту.

Призовий конкурс заходу склав понад 100 000 грн. Заявки подали 573 дизайнери з усієї України, а в фінал потрапили лише 10. 

Ми записали з ними інтерв’ю і попросили поділитись власними враженнями. Це інтерв’ю — з Христиною Давиденко, дизайнеркою зі Львова.

Христина Давиденко, фіналістка CASES: Design Challenge

Розкажіть про себе та свій шлях у графічному дизайні. З чого все почалось?

Мені 22 роки. За освітою я графічний дизайнер. Навчалась у Львівському коледжі ім. Івана Труша 4 роки та 2 роки у Львівській академії мистецтв. Цього року закінчила бакалавріат. Зараз працюю фрилансером разом із сестрою Софією Давиденко в команді DAVYD Team.

Чим вас приваблює графічний дизайн?

Я обрала саме графічний дизайн, адже в ньому, на мою думку, творча особистість розкривається найбільше. Ти водночас маєш певні рамки, але кожного разу постає нове завдання і нові челенджі. 

Ти маєш придумати, зробити щось нове, інакше, ніж ти робив попередньо.

Як ви дізнались про змагання?

Я дізналась про конкурс через мого минулого викладача з Львівської Академії Мистецтв, також мені писала модераторка CASES в Behance

Христина Давиденко, фіналістка CASES: Design Challenge

Що вас найбільше зацікавило в конкурсі?

Найбільше зацікавило те, що тобі дають бриф, і за короткий проміжок часу ти маєш видати готовий, продуманий продукт, який має працювати. Це дуже класна можливість прокачати свої навички.

В конкурсі можна було обрати три брифи: про клуб «Шахтар», кіберспорт та про команду бренду Parimatch. Який обрали ви і чому?

Я обрала тему кіберспорту. Мені було цікаво зануритись в цю сферу, бо ніколи раніше не працювала з такою тематикою.

Христина Давиденко, фіналістка CASES: Design Challenge

Які ваші враження про конкурс?

Враження чудові! Організація на вищому рівні, море енергії та мотивації працювати ще більше.

Чи радите ви подаватись на конкурс іншим дизайнерам?

Однозначно так! Це дуже класна можливість показати, на що ти спроможний.


Якщо пропустили трансляцію, дивіться запис, як відбувався фінал конкурсу CASES: Design Challenge за підтримки генерального партнера Parimatch Ukraine.

1
2307