​​Найкращі криптовалютні біржі в Україні: де варто починати торги?

Криптовалютні вкладення – популярний вид інвестування. Якщо вам для роботи потрібна найкраща біржа криптовалют, Україна пропонує кілька хороших варіантів. Зростання попиту на таку діяльність пов'язане не лише із законодавчим середовищем, а й самими майданчиками, які сьогодні популярні в усьому світі. Їхня особливість – наявність зручного україномовного інтерфейсу, можливість використання UAH для торгів.

ТОП найкращих бірж криптовалют для торгів в Україні

Якщо ви плануєте зайнятися трейдингом, оцініть платформи з позицій безпеки, функціональності та зручності. Нижче наведено майданчики, які відповідають заявленим критеріям:

WhiteBIT

Найбільша європейська біржа криптовалют, яка дає змогу поповнювати гривневий рахунок за допомогою банківської картки без комісій. Комісія за торги – стандартна та мінімальна (0,1%), що створює сприятливі умови для трейдерів. Крім цього, користувачам запропоновано широке розмаїття торгових пар, зручний інтерфейс, великий вибір інструментів.

Binance

Одна з найкращих бірж криптовалют із такими характеристиками: велика кількість криптовалют і торгових пар, доступний Р2Р-обмін і конвертація, універсальні інвестиційні рішення. Платформа дає можливість працювати з гривнями та виставляє низькі комісії для спотової торгівлі (близько 0,1%). При цьому є комісії на виведення коштів.

Kuna

Популярний торговий майданчик, який за обсягами хоч і поступається попереднім, але при цьому створює хороші умови як для професійних трейдерів, так і початківців. В арсеналі – потрібні торгові пари, широкий набір інструментів. Комісія за торги на спотовому ринку – 0,25%.

Huobi

Сервіс пропонує різноманітний вибір деривативів. Додатково передбачені торговий бот та навчальні гайди. Також є програми інвестування та навчальні матеріали для новачків. Під час спотової торгівлі доведеться заплатити комісію близько 0,2%.

ЄХМО

Регіональна криптобіржа, діяльність якої спрямована на країни Східної Європи. Торгова стандартна комісія – 0,3%. Також враховуйте наявність комісійного збору на поповнення рахунка та виведення коштів на банківську картку. Інструменти та інтерфейс дають можливість реалізувати свій трейдерський потенціал.

Сьогодні найкращі сайти криптовалют дають змогу вивчати та поступово масштабувати свою діяльність. Усі ресурси доповнені службою підтримки, спрощеною реєстрацією та верифікацією. Окремі проєкти мають власні Р2Р-платформи, які можна використовувати для обміну.

2392