Нічна музична екскурсія Києвом: конкурс «Звуки міста. Слово»

Другий конкурс організований командою фестивалю Bouquet Kyiv Stage. Це — конкурс коротких розповідей, есе, літературних замальовок та постів у соцмережах на тему «Звуки міста». 

Кожен із нас має свої особисті історії, пов’язані з Києвом та його звучанням, свою персональну карту знакових місць. Це і вулиця, на якій минуло дитинство, і трамвайчик, на якому їздили у музичну школу чи на перші побачення, і міські площі, де з нами ставалося найкраще і найгірше, і парки, над якими – передзвін київських церков... Як Київ звучить саме для вас? Як ви відчуваєте місто і як би розповіли йому про свою любов?

Напишіть свою історію, пов’язану з Києвом, поділіться спогадами, сповненими міських звуків. Нехай це будуть два рядки або навіть вигук, історія чи замальовка — учасники конкурсу вільні у виборі форми, розміру і стилю розповіді.

Головне — вона повинна розкривати тему «Звуки міста».

Обсяг розповіді — від короткого мему до 1000 знаків.

До 1 серпня опублікуйте текст на своїй сторінці у фейсбуці чи інстаграмі під хештегом #BouquetKyivStageStory або надсилайте на пошту dasha_skydan@i.ua, або в Telegram чи WhatsApp за номером +380634165756. Не забудьте вказати ваше ім’я та прізвище.

Оргкомітет у складі засновника Bouquet Kyiv Stage Євгенія Уткіна, засновниці та ідейної натхненниці фестивалю Ірини Буданської та головної редакторки сайту Kyiv Daily і кураторки конкурсу Вікторії Федоріній беруть десять найкращих текстів, присвячених звучанню міста.

Ці тексти або уривки з них будуть опубліковані на сайті Kyiv Daily та прозвучать зі сцени фестивалю, а їхні автори отримають персональні ЗАПРОШЕННЯ на #BouquetKyivStage та сувеніри. А головним подарунком для авторів стане нічна МУЗИЧНА екскурсія Києвом.

Деталі читайте на сайті: https://bouquetstage.com/

Повну програму фестивалю можна знайти тут: https://drive.google.com/…/1Z0jyBq48aZzdPF-ZcRQEfov7TL…/view

*на фото: фрагмент концерту Mark Eliyahu & Marinita (UA-IL-AZ)

фотограф: Віталій Маріаш


798