Періодично сниться, як ви працюєте? Ви такі не одні!

19-го листопада вийшов фінальний випуск 2-го сезону подкасту «Безглузда маленька трагедія», в якому креативники обговорили тему снів.

«Які вони, сни креативників та чи цікавіше по той бік підсвідомості? У 14-му випуску ми вирішили обговорити саме це. Насправді для мене сон — це якийсь інший вимір метавсесвіту. Поки ти там, все здається логічним. Іноді можна навіть загубитись, або поринути у сни в середині снів. Довелось навіть розробити серію перевірок, аби мати можливість перевірити, сон це, чи ні. Прямо, як у фільмі Крістофера Нолана» — розповідає Михайло Комаров, співведучий подкасту.

«Періодично сниться, як ви старанно працюєте і закриваєте таска за таскою? Дуже знайома історія. Мозок ніби не може відключитися, генерує задачі і часом уві сні може видати дуже оригінальне рішення. Та що робити, коли нічні овертайми виснажують і забирають сили? Або перетворюються на сонний параліч? У цьому випуску "Безглуздої маленької трагедії" ми поєднали веселі спогади з містичним хорором. Приємного прослуховування!», — коментує співведуча подкасту Наталя Засядько.

«Безглузда маленька трагедія» — щирий подкаст-рефлексія київських креативників Михайла Комарова та Наталі Засядько про життєві ситуації, які колись здавалися дуже складними та болючими, а зараз видаються трохи безглуздими, але дуже душевними спогадами. 

752