Прямі ефіри в TikTok. Як використовувати прямі ефіри в ТікТок для бізнесу

Пряма трансляція в соціальних мережах стала новим трендом цифрового маркетингу.  Так само як Facebook Live, Instagram Live та інші, TikTok також надає можливості прямої трансляції для віртуального спілкування.

Пряма трансляція в TikTok - чудовий спосіб привернути увагу вашої аудиторії та залучити передплатників у режимі реального часу. Ви можете вести пряму трансляцію і спілкуватися з ними через коментарі.

Трансляція в TikTok доступна поки що не всім, але сам TikTok активно рекламує і просуває їх, тож потрібно вже починати використовувати прямі ефіри в Тікток по максимуму.

Маркетологи завжди мають випереджати тенденції та відповідним чином коригувати маркетингову стратегію. TikTok вважається успішним соціальним каналом і в найближчому майбутньому отримає більшу присутність у світі цифрового маркетингу.

Оскільки багато компаній ще не усвідомили весь потенціал TikTok Live у ролі маркетингового інструменту, це чудова нагода відчути переваги потокової передачі на цій популярній платформі.

Ось кілька порад, які допоможуть вам урізноманітнити живий контент і залучити більше аудиторії в TikTok.

1. Встановіть мету і структуруйте своє живе відео в TikTok Live. Перш ніж ви почнете трансляцію в TikTok, важливо зрозуміти, що ви хочете показати і чого досягти. Отже, перший крок - визначити вашу мету і спланувати відео в реальному часі. Для більшості підприємств мета може полягати в продажі продукту, залученні трафіку на інші канали або просуванні безкоштовної підписки.

2. Створіть інтерактивну сесію. Ви маєте зробити ефір креативним і привабливим, щоб зацікавити своїх підписників. Ось кілька універсальних ідей, які допоможуть вам розробити і спланувати свій вихід в ефір, наприклад, запустити сеанс запитань і відповідей:

- руйнування міфів про ваш бренд / продукт / галузь

- негласне висвітлення подій, пов'язаних із брендом

- демонстрації з практичними рекомендаціями щодо використання ваших продуктів або послуг

- сесії "Запитай мене про що завгодно" з аудиторією

- інтерв'ю з галузевими експертами, лідери думок або впливові особи

- інтерактивні ігри зі своїми передплатниками, ви можете обмінюватися подарунками з учасниками, щоб спонукати їх долучитися до гри та підписатися на ваш акаунт

3. Додайте заклик до дії. Після того як у вас буде кілька глядачів у прямому ефірі, вам краще зробити паузу в потрібний час і попросити своїх глядачів виконати деякі дії, які ви хочете, наприклад, зробити покупку або підписатися на ваш акаунт в інших соціальних мережах. Це найбільш практична тактика для досягнення вашої бізнес-цілі.

4. Приєднуйтесь до різних трендів/челенджів. Ваш ефір, імовірно, широко пошириться в Інтернеті, якщо ви візьмете участь у відповідних івентах TikTok.

Дізнатися про те, як використовувати прямі ефіри в TikTk для просування свого бізнесу ви можете, подивившись ролик:

Як підсумок, тепер ви знаєте, як вести прямі трансляції в TikTok. Ви можете слідувати нашим порадам і почати свою подорож у прямому ефірі платформи просто зараз.

Ще більше відео про просування бізнесу в TikTok ви можете подивитися в кейсах. Якщо залишилися питання з радістю відповім на них у коментарях!

4580