Реклама під час війни. Варто чи ні?

Світовий хайп навколо української культури

Ви вже чули жарт?

Увага всього світу прикута до України. Ми стали символом свободи та незламності. Бути причетним до героїчної історії нашої нації зараз хочуть громадяни Америки та Європи. Тож для українського бізнесу - це ідеальна можливість вийти на експорт. Реклама Google та в соціальних мережах може допомогти вам підкорити нові ринки зараз простіше ніж це було до війни. Чи скористаєтесь ви цією можливістю?

Українське для українців

Війна згуртувала нас у боротьбі за свободу та незалежність нашої країни. Це вплинуло і на бізнес-процеси: українці більше купують українське, бо розуміють, що так вони підтримують економіку України. Українські компанії відновлюють свою роботу, бо розуміють, що виплачуючи заробітну плату вони дарують сили пережити ці важкі дні, побороти страх безпомічності та відчути себе причетним до Перемоги над ворогом, яка неодмінно настане.

А що ж конкуренти?

Менеджери Google Ads відмічають, що український бізнес поступово відновлює свою рекламну активність. Починаючи з березня щотижневий приріст кількості рекламодавців становить +15% у порівнянні з початком війни. Встигніть випередити своїх конкурентів та звернути увагу клієнтів, до яких не могли достукатись в мирний час.

RU бізнес іде слідом за руським кораблем

Якщо серед ваших конкурентів в Україні були російські компанії, їх клієнти вже у пошуці нових рішень. Покажіть оголошення ваших товарів чи послуг зараз. Не втрачайте час на режим “після війни”. Клієнти, яких ви здобудете під час війни будуть надзвичайно лояльними до вашого бренду, адже вас назавжди поєднає співпраця у ці важкі часи.

Спеціальна пропозиція від Aweb

Aweb не припиняв своєї роботи від самого початку війни та допомагав бізнесу пристосуватись до нових умов. І зараз наша команда робить усе можливе, щоб кожна компанія незалежно від свого розміру змогла дозволити собі якісну онлайн рекламу. Тому зараз пропонуємо антивоєнну знижку до 50% для нових клієнтів з України на всі послуги нашої компанії.

1
2038