Різдвяна реклама для теплого настрою

Ми як рекламне агентство зробили добірку святкових роликів від світових брендів. Ці відео мали б продавати глядачам певні продукти, але сподіваємось, що вам вони «продадуть» зимовий настрій, якщо його забракло безпосередньо на свята.

1. Свято наближається — Coca Cola

Якщо десятиліттями повторювати один і той самий ролик на Різдво, він сам стане своєрідною традицією, а джингл — колядкою. Coca Cola щонайменше із 1995 року повідомляє світ, що свято наближається. Компанія періодично перезнімає рекламу, оновлюється якість відео та моделі вантажівок в святковому каравані, але суть залишається незмінною. Тож і ми чекаймо доставку святкового настрою із роликами 1995 та 2020 років..

2. Місіс Клаус — Marks & Spencer

Британський ритейлер Marks & Spencer в 2016 році презентував рекламу, присвячену дружині Санти. Поки містер Клаус розносить дарунки традиційною оленячою упряжкою, місіс Клаус на червоному гелікоптері відправляється таємно допомогти хлопчику, який просить подарунок для своєї сестри.

Ролик, як і більшість у цій добірці, радше схожий на короткометражний фільм, ніж на звичайну рекламу. Він нагадує, що Різдво — це час див, і також теплих проявів любові й турботи.

3. Mog’s Christmas Calamity — Sainsbury’s

Магазин Sainsbury’s вивів у абсолют одвічне протистояння котів із новорічним декором. В рекламній короткометражці “Mog’s Christmas Calamity” протягом двох хвилин кіт втрапляє у халепи, послідовно, хоча й випадково, руйнуючи будинок. Починається пожежа, свято здається зруйнованим, але пригода гуртує спільноту і всі сусіди збираються на допомогу. Це чергова історія про згуртованість і добро, але, на відміну від попередніх, щедро приправлена гумором.

4. Англійська для новачків — Allegro

Емоційний ролик показує літнього чоловіка, який вивчає англійську мову всіма можливими способами. Ми довго спостерігаємо за його відданим навчанням й прогресом, аж поки не розуміємо, що дідусь вивчав англійську, аби спілкуватись із онукою, коли вперше їх побачить. 

Цей ролик, на відміну від інших в добірці, апелює радше до Нового Року, ніж до Різдва, адже саме на Новий Рік прийнято ставити мету й починати шлях до неї. 

5. Чарівна шинка – Aldi, Australia

Інша реклама, що вчить єднання та щедрості — ролик про безкінечну шинку від австралійського філіалу ритейлера Aldi. Тут немає снігу, оленів чи Санти, тільки зрідка в кадрі з’являються різдвяні прикраси, натякаючи, що йдеться про цю пору року в південній півкулі.

Головна героїня приготувала чарівну шинку, яка не закінчується, скільки шматків не відрізай.

Розширена довна добірка на блозі newage.: «Різдвяна реклама, яка подарує дух свята»

1711