SEO - Досягай вершини пошукової видачі

Скільки вже теорій ти чув про #SEO? Давай-но ми спробуємо вгадати.🤔

З чуток #digitalком'юніті воно регулярно "вмирає" і також регулярно воскресає. Воно працює тільки, якщо "сіре", а "білим" треба займатися роками, щоб отримати результат. Перші рядки посідає тільки платна реклама, а всі ці танці з бубном, метатегами, мікророзміткою, семантикою не працюють, і він все одно буде бовтатися десь наприкінці третього десятка. Вгадали?

Власники бізнесу дуже хочуть, щоб їхній сайт помічали, але найчастіше відмовляються від SEO з формулюванням: це дорого, довго і незрозуміло. І причини дві: занадто багато міфів і невдалий досвід.

Звісно, якщо замовити SEO у рандомного чувака-фрілансера без досвіду і кейсів, то ти отримаєш те, що сеошники називають говносео. Але якщо це буде злагоджена #команднаробота маркетолога, SEO-фахівця, копірайтера, які мали та мають проєкти, досвід і, головне, базові та актуальні знання, то результат ти побачиш уже протягом 3 місяців. А може й раніше. Тут уже залежить від дідуся #Google.

У нашої команди в Gorgona Studio є і приклади робіт, і вдалі сайти на просуванні, і свої відточені алгоритми роботи. Ти власник того самого сайту з третього десятка? Пиши нам, і ми покажемо тобі тарифи, приклади робіт і справжній професіоналізм.

827