Шахматка в PDF

У цьому розділі уточнюється загальний контекст функціоналу. Описується основна мета функції, яка полягає у можливості отримання шахматки в форматі PDF у CRM системі для будівництва. Підкреслюється необхідність такої можливості для відділів продажу та інших структур в рамках бізнес-процесів з нерухомістю.

Функціональна генерація шахматки в PDF

У цьому розділі описується сам процес генерації PDF-файлу шахматки в системі G-PLUS CRM. Наводиться інформація про можливість завантаження повноцінної шахматки або шахматки за певними критеріями у форматі PDF. Пояснюється, наскільки ця функція є корисною для різних відділів, особливо для менеджерів продажу, що використовують це для показу підходящих об’єктів клієнтам.

Робота з генерацією та завантаженням PDF

У цьому розділі докладно розглядається послідовність дій при використанні функціоналу генерації PDF-шахматки. Описується процес завантаження всієї шахматки у PDF, встановлення дизайну та опцій генерації таблиці. Наводиться інформація про налаштування параметрів для генерації PDF-файлу згідно вимог користувача.

Фільтрація та завантаження

У цьому розділі пояснюється функціонал фільтрації та відбору певних об’єктів нерухомості для генерації PDF-шахматки. Описується процес відбору, генерації та завантаження PDF-файлу, де підкреслюється можливість вибору певних об’єктів залежно від встановлених параметрів.

Використання функціоналу

У цьому розділі надається загальний висновок щодо використання функціоналу генерації PDF-шахматки в системі G-PLUS CRM. Підкреслюється корисність цього інструменту для бізнес-процесів і вимог забудовників. Описуються рекомендації щодо користування цією функцією та заклик до підписки на канал.

186