Штучний інтелект у маркетингу: Чотири найкращих AI-інструментів, які виведуть ваш бізнес на новий рівень

Інструменти штучного інтелекту (ШІ) революціонізують майже кожну галузь, включаючи маркетинг. Багато компаній будь-якого розміру вже використовують інструменти штучного інтелекту для просування своїх брендів та бізнесу. Незалежно від того, чи ви приватний підприємець, чи організація, інструменти штучного інтелекту повинні бути невід'ємною частиною будь-якого бізнес-плану, оскільки вони здатні вивести вашу маркетингову стратегію на новий рівень. Інструменти штучного інтелекту - це програмне забезпечення та платформи, які підтримують автоматизоване прийняття рішень на основі зібраних та проаналізованих даних.

У багатьох випадках вони значно спрощують прогнозування поведінки клієнтів без необхідності втручання людини; ШІ може обробляти великі обсяги інформації з різних джерел, включаючи соціальні мережі та електронну пошту.

Загальновизнано, що дані є ключем до маркетингового успіху, а штучний інтелект відкриває нові можливості, заощаджуючи час і гроші. Організаціям більше не потрібно покладатися на персонал для виконання цих завдань, і вони можуть ефективніше використовувати свої ресурси в інших важливих сферах бізнесу.

Ще одна ключова перевага маркетингових інструментів зі штучним інтелектом - можливість персоналізувати стратегію продажів і маркетингу компанії. Це досягається завдяки предиктивній аналітиці, яка дає глибоке розуміння звичок клієнтів. Є приклади, коли такі компанії, як Google і Netflix, зосереджуються на рекомендаціях. Це саме те, що роблять інструменти штучного інтелекту.

Ринок переповнений інноваційними варіантами, тож давайте розглянемо 4 найкращих маркетингових інструментів зі штучним інтелектом:

1. Pictory

Pictory - це АІ-відеокреатор, який дозволяє легко створювати та редагувати високоякісні відео. Головною особливістю цього інструменту є те, що його можна використовувати без досвіду відеомонтажу або дизайну. Спочатку ви готуєте сценарій або статтю, на якій базується ваше відео. Наприклад, Pictory може перетворити вашу публікацію в блозі на захоплююче відео для використання в соціальних мережах або на вашому веб-сайті.

Це чудова можливість для окремих блогерів і компаній, які прагнуть підвищити залученість і якість. Це хмарний сервіс, тому він працює на будь-якому комп'ютері.

Основні можливості Pictory

  • Відео на основі статей і сценаріїв
  • Редагування відео на основі тексту
  • Створення відео для поширення.
  • Автоматичне створення субтитрів і резюме до відео.

2. Scalenut

Scalenut - це універсальний маркетинговий інструмент, призначений для масштабування. Він дозволяє швидко отримати повний план ключових слів ніші та розробити стратегію управління контентом для спеціалізації на цих ключових словах. Програмне забезпечення розділене на чотири розділи:

Маркетинговий копірайтинг Використовуйте 40+ шаблонів копірайтингу зі штучним інтелектом для написання цікавих текстів, які конвертують.

До пакету входять:

  • Опис продукту
  • Текст для сайту
  • Копірайтингові каркаси
  • Текст для електронної пошти
  • Рекламний текст

3. Plus AI

Plus AI - цей інструмент дозволяє користувачам створювати презентації та редагувати слайди за допомогою штучного інтелекту, створеного в Google Slides.

Підказки штучного інтелекту змінюють правила гри. Це як мати особистого асистента для вашої презентації. Процес дуже простий, починаючи з підказки створити власний контур і спостерігати, як ШІ перетворює його на слайди всього за кілька хвилин.

Найкраще те, що Plus AI створює настроюваний контур ще до того, як буде створена сама презентація. Для ще більшої гнучкості ви також можете вибрати візуальну тему під час створення слайдів. Після створення слайдів ви можете редагувати їх так само, як і будь-яку іншу презентацію в Google Slides, експортувати до PowerPoint і продовжити редагування в Plus AI.

Основні функції Plus AI:

  • Найсучасніший продуктивний штучний інтелект.
  • Бездоганна інтеграція між Google Slides і PowerPoint
  • Детальні підказки для створення презентацій, які потребують лише незначного редагування
  • Можливість переписувати вміст на слайдах - це зміна правил гри.

4. Copy AI

Copy AI був розроблений для маркетологів, які хочуть підвищити конверсію своїх маркетингових текстів і створювати рекламу, яка зазвичай конвертується протягом 60 секунд. Платформа дозволяє користувачам створювати незліченну кількість варіацій ефективних рекламних текстів.

Вона має такі особливості:

Штучний інтелект, змодельований для маркетингу прямого відгуку та прискорення конверсії

Швидке автозаповнення для створення та вставки тексту в Ads Manager

Покроковий конструктор підказок для створення найточніших результатів для ваших кампаній

Змінюйте креативність оголошень, структуру тексту, тон і багато іншого, щоб створити ідеальне оголошення.

 А більше про штучний інтелект і нейромережі читайте в нашому телеграм-каналі AI Club Intellix. Ми також пропонуємо підтримку і рішення для бізнесів, що хочуть інтегрувати нейромережі та інші технології штучного інтелекту.
1420