SMM - це...

🎯SMM - це не просто букви та картинки, це ще й музика!!!

Це улюблений жарт нашого SMM'ника. SMM - це ключ до розширення бізнесу через соціальні мережі. Ми, в Gorgona Studio, знаємо, як майстерно використовувати цей інструмент.

🌐 SMM (Social Media Marketing) - це чари перетворення соціальних платформ на найпотужніші канали для просування бренду, нарощування цільової аудиторії, привернення потоку на сайт і зльоту продажів. Соцмережі — основа, на якій будується весь SMM.

🔑 Соцмережі — це та сфера, де можна моментально підкорити маси. Приблизно 5 мільярда людей — 60% нашої планети, Карл! — активно використовують соцмережі. І це число зростає, як снігова куля. За 2023 рік вона зросла на 3.7%!

👁️‍🗨️ Соцмережі — невіддільний засіб для збільшення впізнаваності бренду. Там народжуються перші знайомства з новими іменами. Кількість часу, який люди проводять у соціальних мережах, також росте: в середньому 2 години 26 хвилин за день люди проводять в соцмережах.

🛍️ 58% споживачів вивчають товари в соцмережах перед покупкою. Це означає, що шлях до покупки все частіше починається в соцмедіа. Розумієш, наскільки сильно соцмережі впливають на твої продажі?

🌟 Переваги як на долоні

✨ Блиск контенту в кожному пості

Соцмережі — майданчик для швидкого поширення контенту. Люди люблять ділитися корисною інформацією. І ми знаємо, як створювати контент, який стає вірусним!

✨ Шлях до трафіку — короткий і захопливий

Багато соцмережі дозволяють продавати продукти без переходу на сайт — це як магія! Ці можливості дозволяють впіймати нашого клієнта і не відпускати до самої продажі й далі. А згідно зі статистикою 12% мобільного трафіку сайту генерується саме за допомогою соцмережі.

✨ Завжди на зв'язку

Більша частина жителів Землі проводять у соцмережах майже три години на день. SMM - наш шлях до них. Ми десь поруч з ними, готові взаємодіяти та зайняти їх увагу в ці 3 години.

Для успішного SMM обери Gorgona Studio! Ми зробимо твій бренд впливовим, відомим і цікавим для користувача! Тому напиши нам і ми знайдемо аудиторію в якій твій бренд отримає свого клієнта!

Наш сайт!

153