СМО «Аптека Доброго Дня»: чому реклама на Мангеттені корисна і доступна кожному

СМО мережі «Аптека Доброго Дня» Ігор Алгінін розповів як виникла ідея запустити рекламу на Мангеттені, чому це корисно та доступно.

За його словами, все розпочалось з того, що українець, який живе у США, показав рекламний екран на Таймс-сквер в Instagram.

«Якщо ви уважно подивитись на екран, то побачите внизу назву компанії, яка займається розміщенням відео. Для цього треба перейти на сторінку @tsxentertainment, погодити відео, яке має пройти перевірку на агітацію, дискримінацію, та домовитись про вільні слоти розміщення. Тобто зробити це може кожен», - поділився Ігор Алгінін.

Маркетинг-директор зазначив, що реклама у центрі Нью-Йорку коштувала компанії 60 доларів. За цю вартість «Аптека Доброго Дня» реалізувала кілька цілей:

  • привернула увагу до бренду і як результат до благодійних та соціальних ініціатив компанії;
  • прокомунікувала з українцями за кордоном;
  • показала світові, що український бізнес росте та розвивається попри війну.

«Зараз наша компанія допомагає дітям з хворим серцем. Кожні 2 гривні з продажу низки косметичних брендів ми перераховуємо Центру дитячої кардіології, який ставить імпланти дітям. Нам важливо, щоб про наш бренд чули, нам довіряли та разом з нами допомагали іншим. Такої ж мети, за нашим прикладом, можуть досягти інші українські бренди всього за 2,3 тис. гривень.

Крім того, ми передали частинку дому через океан тим, хто не може повернутись в Україну. Як саме аптека асоціюється з домом? Згадайте, як всі раділи відкриттю нових відділень Нової Пошти закордоном, салонів G-bar та інших знайомих мереж. Це все про українські товари, кращі послуги, а значить про дім. Нашій рекламі раділи, її репостили, показували одне одному», - розповів Ігор Алгінін.

За його словами, лише у соціальних мережах відео набрало близько 1 млн переглядів.

Зазначимо, що ідея «Аптека Доброго Дня» знайшла відгук серед колег по бізнесу. Компанія вирішила запустити челендж «Привітайся з українцями на Мангеттені», до якого запросила долучитись партнерів та представників великого українського бізнесу.

Першими до нього доєдналась мережа лабораторій «Ескулаб», яка також випустила рекламу на Таймс-сквер. 

1124