Тизерна реклама - це оголошення, що вміють дражнити!

🖐Привіт тобі від Gorgona Studio! Сьогодні розповімо про тизерну рекламу - інструмент, який не залишає байдужими ні користувачів, ні рекламодавців.

😲Тизерна реклама - це оголошення, які вміють дражнити вашу інтригу і викликати інтерес. Напевно, ви стикалися з такими тизерами на різних сайтах: "СЕКРЕТИ БІЛИХ ЗУБІВ", "ЦИМ ПОКОРИСТОВУЄТЬСЯ САМ ГОРДОН" і т.д. . Їхні провокаційні заголовки і картинки викликають у вас інтерес, а часом і шок. Але вони працюють! І працюють дуже добре.

📯Ви запитаєте, як це працює? Реклама розміщується на веб-сайтах та інших медіа-платформах тизерних мереж. Коли ви натискаєте на тизер, ви переходите на сторінку продукту або послуги. Ось таким чином потік потенційних клієнтів збільшується, а кількість продажів зростає.

🔎Тизери підходять для різних завдань: можна розкручувати бренд і товари, генерувати ліди, визначати лояльність аудиторії до нових продуктів, повідомляти про акції та розпродажі, а також залучати трафік на ресурс. Це універсальний інструмент для маркетингу!

Існує кілька видів тизерної реклами:

🖼Класична - з помітним малюнком і інтригуючим текстом, банери із зображенням і текстом

🎥Відеотизери - короткі відеоролики на різних платформах, і тизерні блоки на сайтах, що закликають клікнути і дізнатися більше.

🎯Тизерна реклама - це невід'ємна частина успішних маркетингових кампаній. Вона може бути потужним інструментом для привернення уваги і збільшення продажів. Але як і будь-який інструмент, у неї є свої плюси і мінуси.

🚀Ми в Gorogna Studio знаємо, як створювати привабливі тизери і використовувати їх з максимальною віддачею. Якщо ви хочете дізнатися більше про тизерну рекламу і як вона може допомогти вашому бізнесу, зв'яжіться з нами! Ми із задоволенням допоможемо вам досягти нових висот у світі маркетингу.

Наш сайт!

774