Топ програм для роботи з текстом

Головне в тексті — це не лише зміст, а й правильність його написання. Адже неграмотно складена стаття чи пост можуть відштовхнути читача.

Для того, щоб прискорити етап редакції, були розроблені різні сервіси для перевірки текстів на граматику та орфографію.

У цій статті ми зібрали для вас найкращі програми, якими користуємось у своїй роботі. 

1. Мова – ДНК нації

Вставте ваш текст у поле нижче. Натисніть кнопку «Перевірити», щоб знайти можливі помилки. На жаль, цей інструмент працює не зовсім досконало, але більшість орфографічних, граматичних і лексичних помилок він допоможе виявити.

2. OnlineCorrector

Це доповнення для Google Документів або Microsoft Word, яке автоматично виправляйте помилки в текстах українською мовою.

OnlineCorrector автоматично виправляє типографіку, чергування та інші поширені помилки. Видаляє зайві пробіли, додає нерозривні пробіли виправляє, де треба, символи дефіса на тире, уніфікує символ апострофа і різні види лапок.

3. LanguageTool

Один із найпопулярніших сервісів для перевірки не лише орфографії, а й граматики та стилістики тексту. У текстах українською мовою він зазначає русизми, неточності у використанні дієприкметників, плутанину в прийменниках та інші можливі помилки.

  • Понад 30 мов
  • До 15 000 символів

4. Мета.ua

Безкоштовний сервіс для перекладу текстів та виявлення орфографічних помилок, що підкреслюються пунктиром. При натисканні пропонується правильний варіант виправлення. Перевірка орфографії працює 3-ма мовами (російською, українською та англійською).

Висновок

Якісний та грамотний контент – це один із кроків до успішного маркетингу. Саме корисні та добре написані тексти утримують клієнтів та спонукають їх до здійснення потрібних нам дій.

Тому, перш ніж публікувати вашу статтю або пост, не полінуйся приділити ще трохи часу для повторної перевірки на одному із запропонованих нами сервісі.

Отримайте консультацію з контент-маркетингу від фахівців Shapoval Agency. Заповніть форму на сайті

5300