Трендові графічні планшети Wacom

Світ цифрової творчості не має меж. Митці можуть вільно опанувати напрямок собі до душі та відтворити найсміливіші ідеї. Та кожен з них потребує мати при собі надійний пристрій - графічний планшет, який допоможе втілити бажання художника у життя.

Моделі графічних планшетів постійно змінюються, покращуються та оновлюються. Не має різниці новачок ти або профі, в певний час думки про придбання "пристрою помічника" з'являються у кожного митця. Як обрати ідеальний планшет, який підходить саме для тебе?

Сьогодні ми розставимо всі крапки над "І" та допоможемо обрати планшет своєї мрії.

Малий та амбітний

Ваша дитина має потяг до мистецтва? Тоді саме час звернути увагу на перший графічний планшет, що стане для дитини провідником у світ цифрової графіки.

Модель One by Wacom допоможе юному митцю ознайомитися з різними напрямками творчості, а також опанувати перспективні професії, які можуть принести не тільки фінансове забезпечення, а й задоволення від своєї роботи.

Крім того, планшет має природне відчуття пера у 2 048 рівнів натиску. Воно легке, не потребує заряду або батарейок та передає відчуття малювання на папері. Дитина зможе швидко звикнути до пристрою і радіти новому захопленню.

One by Wacom - це найкращий планшет для дитини художника, який допоможе опанувати основні функції професійного інструменту.

На старті шляху

Ти початківць? Ще не обрав напрям своєї мрії? Бажаєш спробувати себе у різних сферах? Тоді твоїм помічником може стати графічний планшет Wacom Intuos S з Bluetooth.

З ним ти отримаєш баланс ціни та якості, впевнено тестуючи різні програми та сфери потенційної роботи. Планшет має перо у 4096 рівнів натиску, 4 гарячі клавіші для оптимізації робочого процесу.

Експерементуй та створюй перші роботи з комфортом. 

З палким ентузіазмом

Захоплюєшся різними напрямками у творчості та бажаєш працювати на моніторі? Тоді твоїм ідеальним вибором стане Wacom One 13.

Студентам та активним митцям така модель особливо прийдеться до смаку, адже легкий та портативний монітор у 13 дюймів допоможе розкрити творчий потенціал будь-де та будь-коли. Монітор у комплекті перо має 4096 рівнів натиску, що допоможе чітко передати особливості твого стилю.

З Wacom One 13 відкривай світ нових можливостей.

На рівень вище

Давно працюєш на старій моделі чи відчуваєш, що "виріс" зі свого планшета? Тоді час обрати модель "собі по розміру".

Графічний планшет Intuos Pro M укомплектований для професіоналів з досвідом. Вісім гарячих клавіш нададуть тобі свободу руху та повну оптимізацію робочого процесу, адже тепер усе необхідне під рукою.

Професійне перо має 8109 рівнів натиску, що йде у комплекті, дозволяє відобразити кожен твій рух, нахил та штрих з максимальною точністю. Крім того, планшет має технологію мультидотику, яка дає змогу працювати без дротів завдяки підключення блютуз.

Це ідеальний пристрій з турботою до вашої творчості та часу. 

Перспективний початок

Ти впевнено крокуєш до своєї мети та вже обрав напрям? З графічним монітором Wacom Cintiq 16 ти увійдеш у світ індустрії з комфортом та насолодою від малювання, як у реальному житті.

З самого початку ти отримаєш професійне перо Pro Pen 2 у 8102 рівнів натиску. А монітор з діагоналлю 16 дюймів, що має спеціальне покриття, подарує відчуття малювання, немов на папері.

Цей графічний монітор стане надійним помічником для вірних своїм ідеям та цілям на довгі роки, адже його можна впевнено використовувати під час професійної діяльності.

З увагою до деталей

Ти професіонал високого рівня і твої роботи відрізняються високою якістю зображення та добре продуманими деталями? Тоді потрібен дисплей, який допоможе створювати кожен елемент із задоволенням.

Оновлена модель Cintiq Pro 16 поєднує у собі графічний монітор з зображенням на 4К та технологію мультидотику. Також дисплей має професійне перо Pro Pen 2 на 8102 рівнів натиску та 8 гарячих клавіш.

Завдяки оптимальним розмірам монітору в 16 дюймів, планшет може бути вдома чи на роботі, відкриваючи можливості професійної техніки з турботою до особистого простору.

Оптимальні розміри та висока якість зображення - ось, що робить Cintiq Pro 16 планшетом для професіоналів.

Проривна продуктивність для натхненної творчості

Важлива персоналізація простору та свобода руху?

Тоді представляємо революційну новинку Wacom Cintiq Pro 27, у якому кожна деталь - досконалість.

Естетам особливо сподобається новий дизайн, адже модель має нові надтонкі рамки, які дають митцю більше екранного простору. До того ж інноваційне розташування клавіш ExpressKey робить дисплей більш компактним.

Забудьте про вибір між стандартним та тонким пером. Завдяки можливості нового пера Pro Pen 3 користувач може змінювати вагу і товщину захоплення пера і знайти конфігурацію відповідно до власного стилю. Такий індивідуальний підхід до дизайну дарує незабутні відчуття під час творчого процесу.

Cintiq Pro 27 приніс разом із собою і новий інтерфейс драйвера. Він пропонує безліч нових можливостей щодо прискорення і спрощення роботи митця, а саме налаштування жестів пера, а також екранного курсора та мультидотикового керування. Завдяки цьому користувач отримує небувалий рівень управління порівняно з попередніми моделями інтерактивних дисплеїв Wacom.

Cintiq Pro 27 створений для поціновувачів досконалості, адже цей планшет допоможе з головою поринути у світ творчості та отримати ідеальне зображення.

1705