UGC - User Generated Content

🌟 UGC - абревіатура від "User Generated Content", тобто контент, створений користувачами. Цей термін з'явився, коли бренду потрібно було розділити контент, який створений самим брендом, на той, який створюється клієнтами бренду, і той, до створення якого компанія не має безпосереднього відношення.

🤝Заохочення людей до створення контенту може допомогти брендам залучити більше потенційних клієнтів! Тому пошук способів стимулювання користувацького контенту (UGC) дуже важливий. Ознайомся з цими стратегіями, які допоможуть це зробити:

🚀Визнач точки дотику твого клієнта і безпосередньо звернись за призначеним для користувацького контентом:

1️⃣ Відразу після покупки;

2️⃣ Розпакування продукту або отримання доступу до послуги;

3️⃣ Досягнення результатів, обіцяних продуктом або послугою.

📱 Коли потрібно заохочувати користувача до створення контента:

🔸 Заохочуй користувачів робити скріншоти, ділитися з ними у своїх історіях і відзначати вас.

🔸 Після отримання товару надсилай покупцям повідомлення з проханням залишити відгук.

🔸 Розсилай форми зворотного зв'язку після заходів.

🎁 Стимулювання клієнтів: Регулярне проведення конкурсів користувацького контенту дає змогу підвищити впізнаваність бренду і створити переконливі соціальні докази, які можна використовувати протягом декількох місяців! Більшість учасників діляться контентом не тільки заради призів, а й для того, щоб отримати більше "лайків" і популярності.

📸 Створи свій унікальний хештег: Перевіреним методом збору користувацького контенту є прохання до користувачів використовувати у своїх повідомленнях певний хештег. Це полегшує пошук контенту, пов'язаного з твоїм брендом!

💪 Поєднання планових маркетингових заходів із правильним користувацьким контентом дає змогу бренду органічно та чесно взаємодіяти з клієнтами. Довірте Gorgona Studio маркетинг своєї компанії і ми знайдемо спільну мову з вашими користувачами.

Наш сайт

724