Virtual reality for real estate

Доброго дня, дорогі друзі та співвітчизники з України!

Я – Олексій Безкоровайний і це моя невелика історія пошуку нових можливостей для наших спеціалістів. Сьогодні багато кваліфікованих професіоналів залишили Україну, але ще більша кількість хороших фахівців залишилася на батьківщині захищати її та забезпечувати життя та безпеку своїх близьких. Ми, дизайн студія інтер'єрів GENESIS, розробили міжнародний проект HOTHOME – Virtual Renovation, призначений для тих, хто продає нерухомість по всьому світу! Ми знаємо, що серед вас є агенти з нерухомості, для яких це може бути цікаво у професійному плані, а нашим співробітникам це дасть змогу чесною працею заробляти на життя, розраховуючи на свої сили, не просячи гуманітарної допомоги. Також це буде суттєвою підтримкою для дітей та недієздатних батьків, за яких відповідають наші колеги.

Моя команда дизайнерів не боїться ворога, залишаючись у Києві та намагаючись по силі працювати над дизайн-проектами інтер'єрів. Незадовго до початку війни ми почали створювати особливий проект, який призначався для іноземного бізнесу, в якому б безпосередню участь брали талановиті українські дизайнери. Працюючи над проектом HOTHOME – Virtual Renovation, у мене була мета створити щось нове за допомогою простих засобів. Щоб така послуга не вимагала складного програмного забезпечення, її можна було реалізувати простому дизайнеру. Ідея для проекту існувала в підсвідомості: щодня я так чи інакше повертався до думок про те, як створити сервіс, який стане в нагоді агентствам з нерухомості, будівельним компаніям та архітектурним бюро.

Головне завдання нашого сервісу – допомогти вам продати нерухомість з вигодою та в найкоротші терміни. Для цього ми створюємо віртуальний тур, здатний повністю захопити потенційного покупця красою майбутнього інтер'єру, який можна продати замість старого ремонту. Якщо у вас є старий будинок, в якому ви не хочете робити ремонт, ви можете легко та швидко створити красиву 3D-презентацію, в якій буде віртуальний тур та можливість подивитися одночасно на поточний та майбутній дизайн приміщень.

Це не просто віртуальний тур по дому, це інтерактивна модель з можливістю перемикати стадії ремонту ДО та ПІСЛЯ. Це послужить найбільш наочному відображенню всього потенціалу вашого будинку, а потенційний покупець проведе чимало часу, що подорожує віртуальним інтер'єром. Завдяки тому, що сам віртуальний тур можна вбудувати на сайт, це підніме рейтинг сайту, т.к. кількість часу, проведеного на сайті відвідувачем буде тривалою, а це піднімає рейтинг сайту в пошуковій системі Google.

Моя мета як керівника проекту HOTHOME – Virtual Renovation полягає в тому, щоб допомогти українцям продовжувати працювати, підтримувати свої сім'ї, далі розвивати бізнес та країну. З одного боку. А з іншого боку – допомогти іноземному бізнесу краще продавати будинки та квартири, не змушуючи власників робити ремонт із дешевих матеріалів. Нам не потрібно, щоби власник нерухомості платив зайві гроші за ремонт, який не знадобиться покупцеві. Нам потрібно, щоб продавець та покупець були задоволені вигідною угодою. Власник швидко отримує вигідний продаж без великих вкладень на ремонт, а покупець отримує готовий дизайн проект інтер'єру спеціально розроблений для даного будинку.

Люди, які виконують роботи у нашій дизайн-студії, не звертаються за допомогою, не просять грошей. Вони просять, щоб про них дізналися у всьому світі, дізналися про можливості, які вони можуть дати цілій галузі продажу нерухомості.

Усі подробиці – Олексій Безкоровайний - https://www.facebook.com/bd.kiev

Приклад віртуального туру – https://storage.net-fs.com/hosting/7438871/4/

Сайт Virtual reality - https://www.hothome-vr.com

694