Як це — бути резидентом першого в Україні Інкубатора креативних професій

1 квітня запустився Інкубатор креативних професій — унікальний формат підготовки фахівців від CASES 👩‍💻

В його межах фахівці, що хочуть стати більш конкурентоспроможними та дати поштовх кар’єрі, працюють над реальними проєктами, консультуються з менторами та отримують комплексну підтримку в професійному розвитку.

У цьому матеріалі перші резиденти Інкубатора розповіли про свої враження від участі в програмі, цілі, очікування та виклики, які прагнуть подолати за час стажування 👇

⭐️ Владислав Горбунов, Київ. Має невеликий досвід в UX/UI-дизайні. Прагне дати відчутний поштовх своїй кар’єрі.

Чому Інкубатор?

— Мене не задовольняли темпи мого розвитку у напрямку UX/UI-дизайну, тож Інкубатор я сприйняв як виклик і можливість прискоритись.

Які переваги резидентства в Інкубаторі є для вас найціннішими?

— Мені завжди не вистачало практики саме в дизайні інтерфейсів. Тому найбільшою перевагою для мене є можливість працювати з командою над спільними, реальними й дуже цікавими проєктами, які я потім зможу додати до свого портфоліо! А ще, велика цінність Інкубатора – це ментори! Бо вони можуть дати мені багато цінних настанов і відразу спрямувати у правильному напрямку.

Як пройшов перший тиждень в Інкубаторі? Які ваші враження?

— Загалом враження позитивні, Інкубатор набирає оберти, тож думаю, що найцікавіше ще попереду.                     

⭐️ Наталія Лозова, Ужгород. Мама, світчер та графічний дизайнер-фрилансер. Хоче структурувати знання та перейти на новий рівень в кар’єрі.

Що вас спонукало стати резидентом Інкубатора?

— Я опинилася в «зачарованому» кар'єрному колі. Не могла вийти на стабільний заробіток, займаючись графічним дизайном.

Які переваги членства в Інкубаторі є для вас найціннішими?

— Робота в команді (я ніколи не працювала в команді з графічними дизайнерами). А також можливість побачити весь процес створення продукту і взяти у ньому активну участь.

Як пройшов перший тиждень в Інкубаторі? Які ваші враження?

— Мені сподобалося. Новий досвід, цікаві семінари та завдання. Хоч шалений ритм, але активність і злагодженість роботи всіх членів команди допомагає нам вчасно закінчувати завдання та видавати результат, за який, після конструктивної критики та похвали керівника, бере гордість та виникає жага рухатися далі. 

⭐️ Катерина Цівун, Бориспіль. Працює графічним дизайнером в медіакомпанії. Прагне вийти із зони комфорту та повністю перейти в напрям UX/UI-продуктового дизайну.

Чому Інкубатор?

— Я завжди хотіла змінити сферу діяльності з графічного на UX/UI або продуктовий дизайн. Утім, постійно відкладала оновлення резюме і портфоліо. Інкубатор для мене — можливість вийти із зони комфорту, в якій так приємно перебувати, та вирости в кар'єрному плані.

Яким був перший тиждень в Інкубаторі?

— Досить насиченим! Багато зустрічей з менторами та завдань. Цікавим було знайомство з іншими резидентами, всі дуже різні. Хтось зовсім початківець, хтось вже більш досвідчений.

Який особистий професійний виклик ви хотіли б подолати завдяки участі Інкубаторі?

— Виклик це певно вийти з зони комфорту і знайти нову більш прибуткову роботу, компанію в якій я буду мати кар'єрне зростання. Проблема це інтровертність і невпевненість у своїх силах і вміннях. Хочу навчитись гарно себе продавати.

Набір резидентів триває

Наразі програма набирає фахівців в юніти з графічного, UX/UI та моушндизайну. Долучитися можна вже з 1 травня. А подати заявку за цим посиланням

1152