Як додати модераторів до профіля компанії

Якщо ви є модератором компанії, ви можете додати до модераторів будь-якого іншого співробітника вашої компанії.

У майбутньому ви зможете робити це самостійно. Але поки що для цього потрібна участь команди CASES. Напишіть нам будь-яким зручним для вас способом:

Якщо ви є діючим модератором компанії, ці контактні дані ви завжди можете знайти на сторінці компанії, натиснувши на шестірню.

У листі або повідомленні вкажіть:

  • Посилання на CASES-профіль компанії, до якої треба додати модератора.
  • Посилання на CASES-профіль людини, яку треба зробити модератором. Цей профіль має бути пов'язаний із профілем компанії.

Лист краще надсилати з корпоративної пошти або з корпоративного облікового запису, щоб ми були впевнені, що ви дійсно представляєте свою компанію. Якщо корпоративної пошти у вас немає, пишіть з особистої, але тоді постарайтеся надати докази: наприклад, вкажіть ваші акаунти в соцмережах, якщо там є підтвердження вашого зв'язку з компанією.

Після отримання вашого листа ми по офіційних каналах надішлемо в компанію запит, щоб переконатися, що ви дійсно уповноважені керувати її профілем на CASES. Зазвичай це займає 1-2 дні, іноді трохи більше.

Коли ми отримаємо підтвердження, ми дамо користувачеві права модератора, і він зможе керувати профілем компанії на CASES.

543