Як медичні бренди креативили напередодні Нового року

Медичні бренди напередодні Нового року дарували подарунки, ділились корисними порадами, підбивали підсумки року і всіляко підтримували українців.
Ось чим ділились медичні компанії у останній тиждень 2023 року у своїх соцмережах.

Напередодні Різдва медична лабораторія "Ескулаб" розмістила святкову фотозону у вигляді подарунка на "Зимовій Країні" ВДНГ у Києві. Вона зроблена у вигляді великого подарунка, прикрашеного традиційними українськими орнаментами. Всередині подарунка розташована оптична ілюзія, яка створює ефект нескінченності. Всі, хто зробить фото на фотозоні та позначить сторінку "Ескулаб" у соцмережах, отримають знижку 100 грн на аналізи. 

У своєму новорічному привітанні "Ескулаб" об'єднала українців навколо спільного бажання Перемоги і запропонувала загадати саме це бажання у новорічну ніч.

Фармацевтична компанія "Дарниця" підбила підсумки благодійних ініціатив, а також ділилась корисними порадами, як зберегти здоров'я у новому році. Наприклад, зробила добірку корисних порад про зимові види спорту, а також розповіла як зробити святкові страви більш корисними. У своєму привітанні побажала не втрачати мотивацію й віру, дбати про здоровʼя та впевнено йти до своєї мети.

Напередодні Різдва у різних локаціях Києва, Санта мережі "Аптека Доброго Дня" роздавав подарунки. Понад 2 тисячі пакунків з доглядовою косметикою від європейських брендів отримали кияни. Також "Аптека Доброго Дня" зробила святковий розіграш у інстаграм та фейсбук і одягнула свій логотип у новорічне вбрання. 

Медичний центр "Лелека" у своєму новорічному ролику говорив про те, чому ми навчилися за цей рік: виокремлювати найцінніше та пам’ятати щасливі й радісні події, цінні моменти, які дають опору й віру. Також у ролику знялась українська співачка Світлана Тарабарова. 

На Різдво у дитячій лікарні "Охмадит" були традиційні різдвяні читання і чаювання з першою леді Оленою Зеленською. З Новим роком "Охмадит" привітав щемливим відео під пісню "Щедрик". На кадрах зображені важливі моменти в історії лікарні протягом 2023 року: робота лікарів, майстеркласи для дітей, перші кроки на реабілітації, ярмарки, подарунки на Різдво, благодійний пробіг.

Ортопедична клініка для лікування та реабілітації Superhumans опублікувала ролик в якому Санта дарував печиво з індивідуальними побажаннями на наступний рік усім, кого зустрічав на своєму шляху в клініці.  🎅🏼

Напередодні Різдва у "Фармак" працівники обмінювались подарунками, всього "Таємний Санта" доставив понад 824 подарунки. У своєму новорічному привітанні компанія розповіла про свою мрію: "Відкривати нові ліки, а не банки зі зборами на дрони. Будувати нові дослідницькі центри, а не бомбосховища. Проводжати колег не на фронт, а у відрядження."

Клініка "Добробут" у своєму привітанні підвела підсумки року, що минає і побажала знаходити промінь світла у будь-якій темряві, а у Новий рік йти з надією у серці.

Найбільша мережа аптек "Подорожник" у відео поділилась, як минув 2023 рік. Так до підсумків року віднесли відкриття 350 нових аптек, допомогу армії, підтримку спорту, культури. Крім того, компанія одягнула свій логотип у новорічний костюм - червону шапку з оленячими ріжками, а у своєму новорічному привітанні побажала здійснення мрій і планів, а також знаходити радість у дрібницях.

1831