Як налаштовувати доступи співробітникам до модулів CRM-системи G-PLUS CRM? | CRM для будівельної компанії

Доброго дня! Сьогодні ми розглянемо права доступу для співробітників в музеї SMM системі для будівельної компанії G-PLUS CRM. Часто виникає питання про те, чому деякі функціональності або сторінки не доступні для конкретного менеджера. Відповідь на це питання лежить в налаштуванні прав доступу до функціональних модулів CRM-системи.

Профайли та доступи

Перш ніж перейти до налаштувань, важливо зазначити, що профайл створюється для співробітника при реєстрації, і його можна вибрати зі списку або створити новий. Якщо ви не знайшли відповідне відео, яке детально пояснює, як додати нового співробітника та обрати профайл, перегляньте відео за вказаним посиланням в описі цієї документації.

Налаштування прав доступу

Тепер перейдемо до процесу налаштування. Для цього, авторизуємось як адміністратор та відкриємо сторінку налаштувань. У цьому режимі ми бачимо більший перелік пунктів меню та доступні профайли та доступи до об’єктів.

Приклад налаштувань

Давайте розглянемо приклад. На прикладі менеджера з продажу нерухомості у нас обмежені права доступу, зокрема, доступ до інтеграції, звітів, проектів, лідів і робочих документів.

Зміна прав доступу

Якщо ми хочемо вимкнути доступ до каталогу інтеграцій та пункту звітів для цього менеджера, натиснемо на відповідні позначки та збережемо налаштування. Якщо ми, навпаки, бажаємо додати певний доступ, ми просто активуємо відповідну позначку.

Перевірка змін

Зараз ми авторизуємося як співробітник, а саме, менеджер з продажу нерухомості, і бачимо, що доступ до інтеграцій та звітів зник. Таким чином, система G-PLUS CRM для будівельної компанії дозволяє гнучко налаштовувати організаційну структуру та надавати доступ до відповідних бізнес-процесів для співробітників.

Заключення

Ми рекомендуємо переглянути відео-інструкцію “Як користуватись органайзером в системі G-PLUS CRM“. Ставте лайки, підписуйтесь на наш канал G-PLUS․COM․UA, та ділитесь українським експертним контентом. До зустрічі в наступному відео!

283