Як українська креативна AR-студія Morphy.Vision розпалила серця британців: купуй лімітовану лінійку соусів і підтримуй Україну

Всім паляниця! Ми — українська креативна студія доповненої реальності Morphy.Vision. За 1,5 року існування розробили понад 180 AR-фільтрів для клієнтів з США, Австралії, Великобританії, Італії, Амстердаму тощо.

А ще вже понад чотирьох місяців наша команда воює на фронті добра — ми допомагаємо благодійному фонду Rescue Now. Так, створили фільтр для Instagram з кастомними слоганами й лого. Це підвищує впізнаваність фонду в соцмережах і передає загальні настрої волонтерської команди.

Окрім цього, познайомили Rescue Now зі своїми бізнес-партнерами з Британії, креативною агенцією F THAT. А ті, своєю чергою, разом зі своїми друзями South London South Company випустили серію соусів: всі вторговані кошти буде переведено на рахунки фонду. Отака чотириповерхова рятівна колаба.

Як любить казати Анастасія Алефіренко, наша співзасновниця та маркетологиня, це історія зі щасливим кінцем завдяки ефективній комунікації:

«AR-фільтри — крутий маркетинговий інструмент для соціальних ініціатив (не лише бізнесом поєднані). Тобто доповнена реальність — інтерактив, який посилює візуальну комунікацію, мотивує більше дізнаватися про проєкт та багато інших бенефітів.
Для F THAT’S HOT ми створили фільтр з трекером цілі. Він оживляє етикетку і передає у всіх сенсах палкий меседж: Fiery Heart! Коли наводиш камеру, 3D-модель перцю перетворюється на серце. 
Ми українці та пишаємось цим! І навіть війна нас не зупинить — ми працюємо, закохуємось, створюємо, колаборуємось, змінюємось. Ми живемо!»

Сподіваємося, на власному прикладі нам вдалося продемонструвати й надихнути інших долучати всеможливі засоби та зв’язки для допомоги нашій країні.

Зацініть фільтр (для трекера можете використати етикетку вище): https://instagram.com/fth.at?igshid=YmMyMTA2M2Y=

І кіп’н’тач:
сайт;
Instagram;
Facebook

466