Як використовувати гумор в маркетингу

🤝 Сидять якось у барі: маркетолог, дизайнер і сейл...

Привіт, від Gorgona Studio! Клієнти люблять бачити, що бренд не просто сервіс, а живий бізнес, з душею і своїм гуморком - і ось ми готові поділитися з тобою кількома секретами для успішного використання гумору в бізнесі!

🎤 Правило #1: Використовуй гумор, який буде зрозумілий твоїй цільовій аудиторії

Як у будь-якому хорошому стендапі, так і в маркетингу головне - розуміти своїх слухачів. Адже твій стиль і тон мають відповідати твоїй аудиторії. Хтось обожнює легку частку іронії та сарказму, інші люблять потік ніжності та доброти. Важливо, щоб твоя аудиторія сміялася разом із тобою - адже це ключ до сердець клієнтів!

😅 Правило #2: Ой, а я вже забув хто ви такі

Щоб використання гумору було ефективним, він повинен бути пов'язаний з вашим продуктом, послугою або брендом. Це допоможе запам'ятати ваш бренд і створити позитивне враження.

😅 Правило #3: Самоіронія - це твоє друге ім'я!

Бізнес не бізнес, якщо у нього не було курйозних ситуацій. Поділися такими моментами зі світом і дозволь собі посміятися над своїми курйозами. Адже хто, як не ми самі, знаємо наші "закулісні приколи"? І пам'ятай, що довіра до твого бренду зростає, як дріжджі в тісті, коли ти готовий сміятися над собою - це як магніт для клієнтів і поваги! Але ніколи, не принижуй клієнта!!!

⚖️ Правило #4: Баланс - наш вірний союзник!

Гумор - як сіль, класно, але головне не перестаратися. Пам'ятай, що стислість - сестра таланту, а помірність - твій найкращий союзник. Не переборщи з жартами, щоб не нарватися на невдоволення. Головна мета - поліпшити настрій, а не викликати невдоволення. І пам'ятай про межі пристойності!

📚 Правило #5: Будь оригінальним!

Анекдоти про Вовочку це вже не те! Використання стандартних жартів або кліше може бути менш ефективним. Намагайтеся придумувати оригінальні та несподівані способи впровадження гумору в свою кампанію, щоб виділитися з натовпу.

Користуйтеся порадами від Gorgona Studio і тоді ваш бізнес приваблюватиме клієнтів своєю багатогранністю. А можливо, у тебе є власна рецепт гумору в бізнесі? Давай ділитися досвідом 👇

Наш сайт

703