Як збільшити охоплення матеріалів на CASES?

Є декілька способів, як ви можете збільшити охоплення матеріалів на CASES:

  • створювати якісні матеріали,
  • збільшувати кількість підписників вашого профілю на CASES,
  • поширювати опубліковані вами на CASES матеріали на ваших сторінках в соціальних мережах,
  • залучити рекламний трафік.

Пояснимо докладніше, як це працює.

Створюйте якісні матеріали на CASES

Найголовніший і найнадійніший спосіб привернути увагу до свого матеріалу — створювати якісний контент.

Якщо ви знайшли тему, що цікава для читачів, створили ясний та структурований текст, додали якісні ілюстрації та обкладинку, то люди самі читатимуть ваш матеріал і навіть ділитимуться їм з іншими. Крім того, це підвищує шанс, що матеріал потрапить до рубрики «Вибір редакції» — тобто його опублікують у рекомендованих матеріалах та соцмережах CASES.

Збільшуйте кількість передплатників сторінки

Для підвищення охоплення на CASES також важливо збільшувати кількість передплатників вашої сторінки.

CASES формує стрічки та поштові розсилки користувачів з урахуванням їхніх інтересів. Підписка на сторінку компанії гарантує, що користувач бачитиме ваші публікації в своїй стрічці. Таким чином, чим більше людей підписалися на вашу сторінку, тим у більшу кількість стрічок та підписок потрапить кожен ваш матеріал.

Щоб збільшувати кількість підписників у вашої сторінки — поширюйте посилання на неї у зовнішніх каналах. Ви можете популяризувати її через дописи в Facebook чи Instagram. Також корисно буде розмістити логотип CASES на вашому сайті. Спеціальні формати логотипу для цього можна знайти тут: https://cases.media/cases-brandbook

Поширюйте опубліковані на CASES матеріали у ваших соцмережах

Після того, як ви опублікували матеріал на CASES, не забудьте поширити посиланням на нього у своїх соцмережах, а якщо у вас є телеграм-канал, то й у телеграм-каналі.

Купуйте рекламний трафік

Попри те, що ми постійно працюємо над збільшенням базового охоплення дописів, на ранніх етапах розвитку ваших профілів доцільним буде залучати на них і на сторінки ваших публікацій рекламний трафік.

З цим вам може допомогти команда CASES. Ми можемо допомогти збільшити охоплення матеріалів та підписників на ваших сторінках за рахунок залучення рекламного трафіку на зовнішніх майданчиках.

Докладніше про різні формати реклами на CASES можна прочитати в нашому прайсі.

Ми майже напевно знайдемо чудовий варіант співпраці. Напишіть нам на ad@cases.media, і ми відповімо протягом дня.

558