Які ШІ можна використовувати в арбітражі трафіку

Штучний інтелект нещодавно увійшов у наше життя, але вже зараз можна сказати — хто використовує ІІ, будуть на крок попереду своїх колег з арбітражу.

ШІ


Що таке штучний інтелект та нейромережа?

Штучний інтелект (ІІ) - це системи, здатні вирішувати завдання, які потребують людського інтелекту. Ідея виникла 1956 року на конференції у Дартмутському коледжі. ІІ працює на основі машинного навчання, глибокого навчання, обробки природної мови та комп'ютерного зору. Застосовується в медицині, фінансах, виробництві, транспорті, маркетингу та інших галузях, покращуючи процеси та повсякденне життя.

Нейронна мережа – це математична модель, яка надихнута роботою нейронів у людському мозку. Вона використовується для моделювання складних взаємозв'язків у даних та вирішення різних завдань у галузі машинного навчання та штучного інтелекту.

Нейронні мережі є інструментом або технікою, яка використовується в рамках штучного інтелекту для вирішення певних завдань. Штучний інтелект є більш широку область, яка включає різні методи і технології, включаючи нейронні мережі.

Як використовувати штучний інтелект у арбітражі трафіку?

Для того, щоб використовувати ІІ в аффілейт-маркетингу, потрібно зрозуміти, для яких завдань він може підійти.

Основні цілі використання ІІ для арбітражника:

  1. Створення тексту для творчості.
  2. Генерація картинок для креативів.
  3. Верстка сайту, лендингу та преленду.
  4. Поліпшення якості зображення та вирізування непотрібного з картинок.
  5. Створення розумної вітрини, яка спілкуватиметься з користувачем і надаватиме йому «бажаний» товар за скриптами.
  6. Сегментація аудиторії та прогнозування трафіку.
  7. Аналіз конкурентів та трендів на ринку.
  8. Автоматизація та оптимізація рекламних кампаній.

Які є нейромережі для створення зображень?

На даний момент існують десятки нейросіток для створення зображення у високій якості.

6 найпопулярніших:

  • DALL·E 2 – це друга версія нейромережі, розробленої компанією OpenAI, яка генерує зображення за текстовим запитом. DALL·E 2 має покращені якості в порівнянні з першою версією, включаючи можливість редагування зображень та створення їх варіацій. Вона також здатна генерувати анімацію.
  • Midjourney - це нейромережа, доступна для користувачів "Дискорда", яка дозволяє генерувати малюнки та зображення за запитами. Незважаючи на те, що доступ до нейромережі обмежений, Midjourney виділяється своєю доступністю та вражаючими результатами. Вона також пропонує платну передплату з кількома рівнями доступу.
  • Stable Diffusion – це нейромережа від компанії Stability.ai з відкритим вихідним кодом, яка дозволяє формувати зображення на основі текстового опису. Stable Diffusion включає кілька моделей, включаючи кодувальник тексту, генератор зображень і декодер. Вона може створювати картинки за текстовим описом та малювати у стилях різних художників.
  • Leonardo.AI - це нейромережа, яка може генерувати зображення та анімації. Вона пропонує інструменти для редагування та покращення картинок. У нейромережі є безкоштовний період та 150 монет щодня (10 монет ~ 1 картинка).
  • Bing від Microsoft - нова нейромережа є чат-бот, інтегрований в пошукову систему Bing. Ця нейромережа дозволяє користувачам взаємодіяти зі штучним інтелектом для різних цілей. Вона надає можливість генерації зображень на основі текстового опису, а також працює як інструмент творчої генерації зображень. Користувачі можуть використовувати Bing AI для чату зі штучним інтелектом, отримуючи доступ до його потужності, продуктивності та креативності.
  • Gemini від Google – інноваційна модель штучного інтелекту, здатна генерувати зображення за текстовим запитом. Однак, нещодавні звіти вказують на деякі неточності у створених зображеннях через недостатнє тестування, що призводило до створення недостовірних картинок з історичної точки зору.

Які є нейромережі для створення тексту?

Розглянемо які нейромережі хороші у написанні тексту та підійдуть арбітражнику для його роботи.

3 топові нейронки:

  • GPT-4 – це остання версія моделі GPT, розробленої OpenAI. GPT-4 має величезну кількість параметрів і здатний генерувати тексти на високому рівні складності. Він широко використовується для створення текстового контенту, генерації коду та багатьох інших завдань. Нейросітка доступна за 20 $ на місяць. Ви можете спочатку діалогу задати йому роль: арбітражник, копірайтер, маркетолог і т.д. І він відіграватиме свою роль і даватиме свої відповіді спираючись на «свою» сферу діяльності.
  • Нейросеть Bard, розроблена Google, є аналогом ChatGPT і дає можливість отримувати актуальні дані в режимі реального часу абсолютно безкоштовно. Основна відмінність Bard від ChatGPT полягає у здатності звертатися до даних у реальному часі, що дозволяє отримувати найсвіжіші відповіді на запити. Bard перевершує Chat GPT-3 у 6 з 8 текстів.
  • Perplexity AI — нейронна мережа, розроблена на вирішення різноманітних завдань, що з пошуком інформації та генерацією тексту. Ця платформа використовує штучний інтелект для надання актуальних та точних відповідей на запити користувачів, спираючись на дані із сучасного інтернету. Perplexity здатна використовувати інформацію з Інтернету, що робить її особливо корисною для отримання актуальних відповідей на запитання. Також нейромережа видає посилання на інформацію, яку вона надає, щоб ви могли переконатись у її достовірності.

Як створити текст для лендингу у Chat GPT

Створення тексту для лендингу за допомогою Chat GPT можна здійснити так:

  1. Визначте мету лендингу: це може бути залучення клієнтів, продаж продукту чи послуги, збирання контактної інформації тощо.
  2. Зберіть ключову інформацію: визначте основні моменти, які потрібно включити до тексту лендинга. Це можуть бути унікальні особливості вашого продукту чи послуги, вигоди для клієнтів, відгуки клієнтів та приклади використання.
  3. Поставте запитання Chat GPT: сформулюйте питання, спрямовані на отримання тексту для лендінгу. Наприклад: «Чи можете створити короткий текст, який приверне увагу відвідувачів і зацікавить їх продуктом?» або «Напиши короткий опис продукту, виділіть його основні переваги та встав заклик до дії».
  4. Аналізуйте результати та редагуйте текст: коли Chat GPT надасть вам текст, уважно вивчіть його та переконайтеся, що він відповідає вашій меті та містить ключову інформацію. При необхідності відредагуйте текст, щоб зробити його більш переконливим та привабливим для вашої цільової аудиторії.
263