За 2023 рік кількість користувачів мобільного застосунку VARUS зросла у понад два рази

Зараз мобільний застосунок VARUS — це один з основних каналів комунікації з клієнтами. Щомісяця застосунок охоплює понад 225 000 унікальних користувачів, щотижня — близько 130 000, а щоденно ним користуються понад 42 000 клієнтів мережі.

За останній рік кількість унікальних користувачів застосунку збільшилась вдвічі. Популярність цього каналу щодня зростає. Кожного місяця його встановлюють понад 30 000 нових клієнтів.

Статистика покупок та аналітика витрат у вашому смартфоні

Застосунок VARUS має статистику покупок та детальну аналітику витрат за категоріями, зазвичай таку функцію можна зустріти тільки у банків. Наприклад, ви можете дізнатись, скільки грошей витратили минулого місяця на фрукти та чи багато витрачаєте на солоденьке.

Час забути про пластикові картки лояльності, адже вони більше не потрібні. Все є в мобільному застосунку VARUS. Віртуальною карткою лояльності VARUS PERFECT можна користуватись прямо в телефоні. 

Нагадаємо, що у свій день народження клієнти VARUS отримують подвійний кешбек на всі продукти. Також у кілька кліків можна зробити онлайн-замовлення та зекономити свій час для більш важливих речей.

“Рік видався достатньо продуктивним як з точки зору залучення нових клієнтів, так і по реалізації нового функціоналу. Постійне тестування та комбінація різних форматів просування дала нам можливість зрости у понад 2 рази за рік. Зараз ми добре розуміємо, який канал є для нас цільовим, а де необхідно продовжувати тестування”, — розповідає Дмитро Воєвода, Head of Digital VARUS. 

Зворотній зв'язок від клієнтів та опрацювання його, дає змогу підтримувати популярність застосунку VARUS та робить його одним із лідерів за частотою завантажень та відгуками користувачів. За останні два роки рейтинг мобільного застосунку VARUS виріс з 3.7 до 4.7 на App Store, та до 4.8 в середньому на Google Play.

За даними Kantar понад 60% українців здійснюють покупки за допомогою мобільних пристроїв. Популярність мобільних застосунків в Україні щорічно зростає, а майже всі власники смартфонів користуються різними додатками. Розуміючи цю тенденцію, мережа VARUS активно розвиває власні онлайн-сервіси та інвестує кошти в постійне оновлення їхнього функціонала. 

1564