За лаштунками Promodo: як працює команда з 450 фахівців у п'яти офісах України, США та Великої Британії

Починаємо знайомити вас з українськими креативними й IT-компаніями, й дізнаватися про їхній шлях розвитку!

У цьому матеріалі ми поспілкувалися з командою Promodo — однієї з найбільших агенцій цифрового маркетингу в Україні! Зазирнемо за лаштунки робочих процесів та розповімо, як стати частиною цієї команди.

В команді працює понад 450 фахівців у п'яти офісах

Наразі в команді Promodo працює понад 450 фахівців у п'яти офісах України, США та Великої Британії. Агенція співпрацює з провідними компаніями в B2B та B2C-сегментах, серед яких Rozetka, monobank, BMW, Continental, Vodafone, UNITED 24, Lenovo, Karcher.

За версією IAB Ukraine, Promodo четвертий рік поспіль визнано агенцією №1 з Performance-маркетингу, а в інших категоріях компанія входить до пʼятірки найкращих.

Вони є партнерами Google Premier та Meta, входять до трьох найкращих маркетингових агенцій світу за версією Clutch, а також мають сертифікацію Google Creative Platform. У 2023 році Promodo приєдналися й до Альянсу цифрових агенцій Східної та Центральної Європи (CEEDA).

Promodo надає повний спектр маркетингових послуг

В агенції надають повний комплекс маркетингових послуг за різними спеціалізаціями. Для ефективної роботи обовʼязки розділені за командами:

  • Стратегії та дослідження.
  • Performance-маркетинг.
  • Медійна та ТБ-реклама.
  • Креатив та продакшн.
  • UX/UI-дизайн вебсайтів та мобільних застосунків.

Окрім роботи над проєктами, команда агенції має постійний розвиток

Фахівці компанії мають доступ як до зовнішніх навчальних матеріалів, так і до безлічі внутрішніх — з Promodo Academy. Курси академії верифіковані Асоціацією IAB, а незабаром на їхній основі розпочнеться підготовка диджитал-фахівців до отримання міжнародної сертифікації. Крім того, академія дає можливість досвідченим спеціалістам ділитися своєю експертністю та напрацюваннями.

«Я щаслива, що агенція Promodo з'явилася в моєму житті. Я потрапила сюди завдяки безплатній програмі Digital Lift з PPC. Охочих було багато, ми проходили відбіркові співбесіди, але після всіх хвилювань мене все ж запросили на заняття. Процес навчання був максимально насиченим і корисним, без води. Наприкінці на нас чекав захист проєктів, де кожен мав змогу показати себе. І ось у мене вийшло — мене запросили в команду Mobile. Спочатку мені було дуже страшно, оскільки на курсах я готувалася трохи до іншого. Але я вже закохалася в Promodo і на той момент готова була вчитися та працювати якомога більше. Зараз я є частиною команди мрії, і займаюся тим, що подобається», — коментує Ірина Перець, фахівчиня з відділу Mobile-маркетингу.

Завдяки академії в агенції є приклади, коли фахівці опановують нові професії й успішно переходять до інших відділів. Зростати в Promodo можна й вертикально. В компанії щорічно проводиться оцінка продуктивності та ефективності роботи для підвищення кваліфікації, перегляду задач і рівня винагороди.

«Я вважаю нашу систему грейдів таким собі безперервним лагідним поштовхом. Вона мотивує розвиватися і не дає падати в прокрастинацію. Ти впевнений у тому, що будь-які покращення твоїх навичок будуть помічені й відзначені з погляду зарплати. Це особливо важливо зараз, бо хоча б тут ти маєш певний острів стабільності», — зазначає Олеся Головко, контент-менеджерка.

Крім того, фахівці можуть не тільки розвиватися професійно, а й приєднуватися до тематичних спільнот

Promodo подбали про:

  • Курси англійської мови. У Promodo створили розмовний клуб, де фахівці можуть поспілкуватися з носіями мови, а навчання професійної англійської мови повністю фінансується компанією.
  • Спорт. Співробітники агенції займаються йогою онлайн з будь-якої точки світу, бігають марафони, беруть участь у «Гонці націй». Також можна долучитися до баскетбольної та футбольних команд.
  • Корпоративну бібліотеку. Агенція має власну «промодотеку» з бізнес-літературою. До повномасштабного вторгнення щомісяця проводились зустрічі книжкового клубу, де учасники обговорювали прочитані книги. Після перемоги цю традицію планують відновити.
  • Подарунки для команди. Promodo дарує подарунки майже на будь-яку подію в житті фахівців. Напередодні новорічних свят та 1 червня HR-команда готує подарункові набори для дітей колег. До того ж в компанії є внутрішній магазин, де за валюту, зароблену на проєктах корпоративної гейміфікації, можна придбати унікальний брендований одяг, техніку чи аксесуари.

Понад десять років тому у Promodo з’явився й власний слоган — «Вирізняйся!»

Команда зазначає, що в усіх проєктах вони слідують єдиному переконанню — відступати від шаблонів — що й стало родзинкою компанії.

«Вирізняйся!» давно перестало бути просто закликом — сьогодні це ключовий принцип, за яким живе агенція та команда.

Вирізнятися — це залишатися гнучкими попри кілька сотень співробітників, бути небайдужими до кожного клієнта, вести нетипову комунікацію та задавати тренди на ринку

Якщо ви готові вирізнятися, долучайтесь до команди Promodo!

В компанії виважено підходять до формування команди: майбутніх колег обирають не лише за досвідом чи навичками. Важливо, щоб фахівець поділяв цінності та культуру компанії. Цінується любов до своєї справи, жага до знань, вміння працювати в команді та підтримувати інших.

Сам процес рекрутингу може відрізнятися залежно від вакансії, але загалом він складається з 4 етапів:

  • Знайомство з рекрутером та перше інтервʼю.
  • Співбесіда з Hiring Manager.
  • Тестове завдання.
  • Пропозиція працевлаштування.

При спілкуванні в компанії звертають увагу на чітке розуміння кандидатом бажаного напряму його розвитку, відкритість до нових знань та амбітність.

Переглянути відкриті вакансії Promodo можна на сторінці агенції!


Дізнавайтесь й про інші кар’єрні можливості у розділі «Вакансії» на CASES. Там можна знайти вакансії від SET University, Fedoriv Agency, Reface, Boosta, АЛЛО та багатьох інших крутих працедавців!

🔗 А ще обов'язково завітайте на канал CASES Jobs. Там ви можете не лише стежити за новими вакансіями з платформи, але й читати корисні дописи про кар'єру.

701