CF.Digital створили рейзингову платформу для збору донатів на відновлення освіти в Україні

Креативна агенція CF.Digital, яка створює комплексні діджитал-центровані проєкти, розробила рейзингову платформу для проєкту Pixel Donate для збору коштів на відновлення доступу до освіти в регіонах, постраждалих від війни.

На сайті можна знайти інтерактивну карту України, на якій відображені впізнавані аутентичні символи, постаті та місця, що створені з мільйона маленьких цеглинок-пікселів. Один піксель коштує 1 долар, а отже, придбавши пікселі та розфарбувавши карту, донейтери зберуть $1 000 0000 на відбудову шкіл та укриттів.

Ініціаторами проєкту стали українські благодійники Кирило Кукуруза та Юрій Каленюк, які самі є батьками школярів і для яких проблема освіти в Україні так само болюча.

Команда проєкту збирає донати на потреби партнерського міжнародного благодійного фонду savED, який відновлює доступ до освіти в постраждалих від війни громадах. Зараз він працює в Київській, Чернігівській, Житомирській, Харківській, Дніпропетровській та Миколаївській областях. Фонд заснований у 2022 році міністеркою освіти і науки України (2019-2020) Анною Новосад спільно з освітньою фундацією GoGlobal.

Щоб задонатити на відновлення освіти, кожен може обрати та придбати піксель на інтерактивній карті. Обираючи місце на карті та колір пікселя, всі донейтери створять разом яскраву унікальну карту України. Кожний зроблений донат пришвидшить відбудову безпечних освітніх просторів, а отже, допоможе виростити свідому та освічену молодь, яка відбудовуватиме нашу країну.

“Як мама і як засновниця агенції, реалізовуючи цей проєкт, я відчуваю свою відповідальність за майбутнє освіти в України. Вже два роки школярі у прифронтових зонах не мають можливості системно та безпечно вчитися офлайн. Можливо, це здається не такою глобальною проблемою поряд з усіма жахами війни. Проте, наше суспільство затягнуте в колообіг викликів, і є речі, які ми можемо починати виправляти і відбудовувати вже сьогодні. Цей проєкт став важливою цеглинкою у місії нашої агенції на 2024 рік – створювати більше соціальних проєктів і допомагати країні нашою діджитальною експертизою” – розповіла Ірина Муштіна, засновниця агенції CF.Digital.

Команда CF.Digital закликає рекламну спільноту підтримати проєкт Pixel Donate інформаційно та донатами, адже це питання майбутнього українських дітей: https://pixeldonate.com/

Додайте свій піксель на карту відновлення освіти України! Зробіть свій внесок вже зараз, адже шкільну освіту, як і дитинство не можна відкласти на потім.

255
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно