Комунікаційна агенція Newsfront розпочала співпрацю з благодійною організацією «СОС Дитячі Містечка Україна»

Комунікаційна агенція Newsfront уклала договір із благодійною організацією «СОС Дитячі Містечка Україна» для надання комунікаційних та PR послуг на 2022 рік.

7 лютого сторони офіційно розпочали співпрацю над втіленням комунікаційного плану на 2022 рік. Команда Newsfront Communications виконує функції пресофісу, тобто створює та реалізує медіаплан для висвітлення актуальних подій, підвищення рівня впізнаваності бренду, а також веде офіційні сторінки організації, серед яких Facebook, Instagram, Linkedin. Для окремих проектів агенція залучатиме лідерів думок.

Міжнародна благодійна організація «СОС Дитячі Містечка Україна» працює в Україні з 2003 року та є єдиною організацією в Україні, яка комплексно підходить до проблем сирітства, працює не лише з наслідками, а й над профілактикою, а також надає альтернативу дитячим будинкам. За цей час більше 85 000 дітей та дорослих в Київській та Луганській областях отримали підтримку від фонду.

«Miciя нашої організації — допомогти кожній дитині рости у люблячій родині, тож у першу чергу ми націлені на збереження родини та налагодження в ній здорової атмосфери. Якщо зберегти рідну родину все ж не вдається, допомагаємо забезпечити виховання дитини через прийомні родини, патронатні та опікунські сім’ї. Це нелегка тема для комунікації та потребує ретельно підібраних кроків задля досягнення результату. Для цього шукали агенцію не лише з високим рівнем експертності, а й розумінням наших цінностей. Усе це побачили в команді Newsfront та обрали її, як надійного партнера для співпраці», — ділиться менеджер з Digital Fundraising & Communications СОС Дитячі Містечка Вікторія Гудова.

У реалізації запланованих ідей команді Newsfront допоможе експертиза роботи на українському ринку та понад 600 реалізованих проєктів різних спрямувань.

«Інститут благодійності - це те, з чим потрібно плідно та регулярно працювати в Україні, адже через великий відсоток недовіри до нього страждає розвиток суспільства, підвищується ризик конфліктів та соціальної нерівності. Цінності та цілі наших нових партнерів є чіткими та дуже важливими. Тож ми впевнені, що разом із ними зможемо наблизитися до високих показників західних держав з подолання сирітства та зробити все можливе, аби про фонд дізналось якомога більше людей», — розказує Володимир Дегтярьов, CEO комунікаційної агенції Newsfront.

За першими результатами спільної роботи комунікаційної агенції Newsfront та благодійної організації ”СОС Дитячі Містечка Україна” можна слідкувати на соціальних сторінках фонду у Facebook та Instagram.

619