Спробуйте себе в ролі alyona alyona, Юлії Саніної, Артема Пивоварова та ONUKA в прем’єрному кліпі “Твій день” разом із Reface

2 лютого 2022 року в усіх кінотеатрах країни виходить комедія “Найкращі Вихідні”, 4 божевільні історії, купа комедійних ситуацій, зворушливих моментів, масштабних сцен і зірок. А вже сьогодні одні з найпопулярніших українських виконавців представили кліп на OST “Твій день”, до якого увійшли кадри з фільму.

Завдяки Reface, кожен може відчути себе зіркою та приміряти роль виконавця саундтреку до фільму: потрібно лише завантажити застосунок, обрати один із чотирьох епізодів з кліпу, завантажити своє фото з галереї (або зробити нове за допомогою селфі) — і застосунок все зробить за вас.

Діліться отриманим відео в соціальних мережах із хештегом #найкращівихідні та чекайте виходу “Найкращих Вихідних” в усіх кінотеатрах України.

Максим Девізоров в ролі Артема Пивоварова
Reface активно співпрацює з Warner Bros. Pictures, Amazon Prime, Universal та світовими зірками. Завдяки нашим технологіям кожен може відчути себе улюбленим героєм фільму, або потрапити всередину кліпу відомого виконавця. Як український стартап, ми хочемо партнеритися не лише з міжнародними лідерами, а й підтримувати українську музичну й кіноіндустрії, допомагаючи популяризувати їх...

Діма Швець, СЕО та співзасновник Reface, про співпрацю

Народні мотиви, нестримна енергія, глибокий сенс та чарівний вокал — усе це про “Твій день”. А за словами режисера фільму та кліпу Влада Климчука, пісня має всі шанси, аби стати ще й офіційним гімном усіх вечірок року 2022. Чотири різних історії режисер передав завдяки кольоровому світлу, яке змінюється відповідно до партій кожного з виконавців. Різні за звучанням, манерою та жанром виконання артисти точно передають настрій та ідею фільму. Оператором-постановником відеороботи виступив Юрій Король.

Ідея концепту кліпу виникла, відштовхуючись від ідеї самого фільму, — чотири різні історії, зняті в різних піджанрах комедії. Для музичного відео на колаборацію чотирьох класних артистів, що роблять музику в різних стилях, я обрав сцену квадратної форми, а самобутність кожного ми передали завдяки рішенню з камерою та світлом. А на приспіві вони об‘єднуються так само, як і наших героїв об‘єднують музика, пригоди та любов. Знімати відео було досить легко, швидко та комфортно — усе завдяки професійності артистів і команди. Сподіваюся, що глядачі оцінять якість роботи і вірю, що пісня стане справжнім хітом 2022.

Влад Климчук, режисер фільму “Найкращі Вихідні” та кліпу на пісню “Твій день”

1205
Reface
Україна